Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to místama dovede slušně zatopit. A tu céčkovou naháněčku s psychopatickým killerem v šestým díle jsem si užil, jakkoli v ní bylo děr jako v ementálu. Jenomže v celistvosti se Papírový dům už jen rozmělňuje, opakuje a šumí. Napětí je fuč. Strach o postavy taky. A když tvůrci vytáhnou po stopadesáté šesté nějaké nečekané eso v rukávu, dojde vám, že už nesledujete zvraty, nýbrž zvratky. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírném kvalitativním sešupu v třetí sérii přichází čtvrtá, která přece jenom trochu reputaci napravila. Bohužel první dvě série jsou už v rámci tohoto seriálu nepřekonatelné, což dokázala i nová čtvrtá série. Příběh se nám zamotává, postavy hloupnou, stejně tak i scénáristé a tak tu občas sledujeme mírnější seriálové fópa, kdy nejvíc do očí bijící je určitě přestřelka mezi Johnem McClanem, tedy pardon, Ghándím (zase vedle...) a našimi vykutálenými lupiči. Gándia stojí uprostřed chodby, nulové krytí a střílí na něj z obou stran. Do dvou sekund by byl navrtanej jako ukřivděná bejvalka. Nicméně přestřelky jim v Papelu nikdy nešly. Konečně jsme ale opět dostali jeden geniální plán od profesora (útěk Lisabon) a několik skvělých scén (smrt jednoho z lupičů). Flashbacky a Arturito už mě celkem přestali bavit a do příští série by to chtělo více profesora a jeho tahání nitek zpovzdálí. Bohužel k tomu příběh moc nesměřuje (viz závěrečný cliffhanger), ale uvidíme. Celkově jsem spokojen, ale názoru, že se do dalšího pokračovaní po prvních dvou sérií neměli pouštět, mě nezbavili. 85% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. V podstatě je už loupení vedlejší, řeší se hlavně vztahy...což je vlastně absurdní. Co bylo v první řadě zajímavě namixováno, je tady odstředěno a zredukováno na často přiblblé hašteření. Jenže ty předchozí řady byly tak vtahující a postavy má člověk tak pod kůží, že i když stojí tři epizody v řadě za houby, podívate se i na ty další, protože vás zajímá, jak dopadnou. Hrozby totiž tvůrci hromadí dál. Jenže tato řada, to už je i špatná telenovela. Ovšem opět s posledními epizodami, které jistý příslib do budoucna mají. ()

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak bohužel tvůrci zvolili cestu natahování a neukončili heist čtvrtou sérií. Navíc prvky telenovely zhoustly a zpatetičtěly a i když jsou pravidelně prokládány akčními scénami, toho hraní na city je tam moc. Také je hrozně znát, že na rozdíl od prvních dvou sérií, které měli propracovaný scénář se tady píše za pochodu a pod tlakem a bohužel blbě. Tvůrci jedou na kšeft a původní myšlenka série šla do kopru. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až ostuda, ale to co jsem u třetí série ještě Netflixu prominul, to u čtvrté už se prostě nedá a tím myslím především celou linku s Gandíou, coby novým záporákem, který je jako chladnokrevný zabiják výborným záporákem, ale to do jakých situací se dostával a to, že ho prostě nezabili je MOC. Jako chápu, je to seriál, ale i seriál má v těchto ohledech nějaké hranice a Netflix mi v tomhle ohledu přijde, že prostě odkoupil to, co bylo momentálně na seriálovém trhu nejžhavější a poté z toho chtěl vytřískat co nejvíc (což je pochopitelné, business je business), ale čtvrtá série na to doplatila jako blázen. Kromě toho přibyla další kvanta absolutních nelogických manévrů a řešení, jak od policie, tak i z Profesorovi strany, která mi opět v předešlých sériích nevadila (resp. jsem to přehlédnul, protože mám seriál osobně velice rád), ale tady ve čtvrté sérii toho je opět MOC. Co potěšilo byla samotná poprava Nairobi (i když její postava patřila k těm oblíbenějším), tak musím uznat, že to vypadalo dobře a slzy ukáply. Poslední díl ve výsledku potěšil, i když o nějaké napravené reputaci se nemůžu vůbec bavit a vše nám uzavře poslední pátá série, na kterou se stále těším, ale očekávání nebudu mít žádná, jednoduše proto, že Netflixu nevěřím. Jsem zvědavý co Sierrová udělá s Professorem. "Tuhle válku vyhrajeme... pro Nairobi." / "Šach mat, ty parchante" 4. série - 80% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)

Reklama

Reklama