Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. V podstatě je už loupení vedlejší, řeší se hlavně vztahy...což je vlastně absurdní. Co bylo v první řadě zajímavě namixováno, je tady odstředěno a zredukováno na často přiblblé hašteření. Jenže ty předchozí řady byly tak vtahující a postavy má člověk tak pod kůží, že i když stojí tři epizody v řadě za houby, podívate se i na ty další, protože vás zajímá, jak dopadnou. Hrozby totiž tvůrci hromadí dál. Jenže tato řada, to už je i špatná telenovela. Ovšem opět s posledními epizodami, které jistý příslib do budoucna mají. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to místama dovede slušně zatopit. A tu céčkovou naháněčku s psychopatickým killerem v šestým díle jsem si užil, jakkoli v ní bylo děr jako v ementálu. Jenomže v celistvosti se Papírový dům už jen rozmělňuje, opakuje a šumí. Napětí je fuč. Strach o postavy taky. A když tvůrci vytáhnou po stopadesáté šesté nějaké nečekané eso v rukávu, dojde vám, že už nesledujete zvraty, nýbrž zvratky. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírném kvalitativním sešupu v třetí sérii přichází čtvrtá, která přece jenom trochu reputaci napravila. Bohužel první dvě série jsou už v rámci tohoto seriálu nepřekonatelné, což dokázala i nová čtvrtá série. Příběh se nám zamotává, postavy hloupnou, stejně tak i scénáristé a tak tu občas sledujeme mírnější seriálové fópa, kdy nejvíc do očí bijící je určitě přestřelka mezi Johnem McClanem, tedy pardon, Ghándím (zase vedle...) a našimi vykutálenými lupiči. Gándia stojí uprostřed chodby, nulové krytí a střílí na něj z obou stran. Do dvou sekund by byl navrtanej jako ukřivděná bejvalka. Nicméně přestřelky jim v Papelu nikdy nešly. Konečně jsme ale opět dostali jeden geniální plán od profesora (útěk Lisabon) a několik skvělých scén (smrt jednoho z lupičů). Flashbacky a Arturito už mě celkem přestali bavit a do příští série by to chtělo více profesora a jeho tahání nitek zpovzdálí. Bohužel k tomu příběh moc nesměřuje (viz závěrečný cliffhanger), ale uvidíme. Celkově jsem spokojen, ale názoru, že se do dalšího pokračovaní po prvních dvou sérií neměli pouštět, mě nezbavili. 85% ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Je třeba oddělit první dvě série od tohohle materiálu.. tady už totiž blbost postav nezná hranice, kdysi sympatická parta je teď spíš nesnesitelná a taková Tokyo nebo Palermo jsou zralý na to vzít lopatou po hlavě.. některé scény jsou vyloženě k smíchu, např. jedna z přestřelek je už teď legendární. A ten konec, to je kapitola sama pro sebe. Smutný příběh, kam to kdysi perfektní seriál až dopracoval. 5. sérii už beze mě. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mnohých útokoch zo strán fanúšikov seriálu či už vo svojich komentároch alebo formou správ ktoré mi poslali ma už pravdepodobne na csfd neprekvapí vôbec nič. Je pravdou že keď človek vidí ako sú ľudia schopný hádať sa na sociálnych sietiach kvôli futbalu, hokeju či politike ho to nijako zvlášť neprekvapuje ale aj tak. Naozaj nechápem potrebu ľudí pokúsiť sa zmeniť názor niekoho druhého na film či seriál, človek by čakal že svoj subjektívny názor na nich človek môže vyjadrit bez toho aby naňho ktosi útočil a urážal ho. Je pravdou že ide predovšetkym o mladú generáciu, ale aj tak ma to neprestava udivovať. Napriek tomu že sám napíšem že chápem to ako niekoho seriál chytil ale časom ma stereotyp policia niečo vymyslí - profesor nato vopred myslel začína unavovať. A potom ako vyjadríte svoj názor ktorý sa nezhoduje s názorom mladých Čechov dočkáte sa z ich strany reakcie ktorú by ste očakávali pri hádke o vedierko na pieskovisku na sídlisku. Stereotyp predsa len oživený ochrankárom Gandiom s tak častými detailnymi zábermi tvári jednotlivých postáv že sa straca efekt toho ako ich tvár má zdôrazniť emócie ktore v tom čase prežívajú a dováka tak o niečo viac vtiahnuť do akciou nabitého deja. Ktorý však až priliš často nedava žiaden zmysel. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama