Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (868)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Mám to pořád rád, ale největší grády to dostane někde uprostřed (a to ani ne díky akční scéně), pak už to tak elegantně kluše k nevyhnutelnému závěru. Pořád platí, že Vaughn umí akci naservírovat na stříbrném podnose beze švů, ale škoda, že jeho provokace už nemají takové koule. Jenom Eltona Johna, ten se sice prokoksoval důkladně a kope jak o život, ale na Tajnou službu to stejně nemá... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vaughn sází z rukávu jednu akční finesu za druhou (je fajn vidět ve velkém blockbusteru přehledné kontaktní souboje, a je mi jedno, že to vlastně svírá šikovná VFX kamera a chytrý střihač), ale jestliže šli posledně s Goldmanovou za čáru až příliš, zde se naopak nepochopitelně krotí. To hrocení vztahů na úkor stavby smysluplnějšího příběhu je na všech frontách strašně jalové. Kupa kýče a sentimentu, ale bez kapky drzosti, podvratnosti a jakékoliv vůle jít víc naproti odvážnosti. To překvapivé sebeobětování díky tomu působí až nepatřičně a barometr empatie nechává v klidu. Má to sto čtyřicet minut, zápletek jak na 3 filmy, ale do lasa nepadne pořádně ani jedna. (Ne)bratříčkování se Statesmeny nevyužitá nuda, tušení zrádce nula a trapná záporačka se zálibou v designu padesátkové plechoviny… nudná nula. Chci uzavřít trilogii, která bude dvě hodiny běsnit na všech frontách, pak zavládne světový mír a spokojenost. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Tak trápne som sa v kine necítil už dlho. Mix recyklátu z jednotky, priemerných CGI a úbohosti (celí Statesmen sú jeden veľký cringe) v over the top háve, ktorý ničí všetko funkčné na predošlom filme. Golden Circle je hektická (a pritom ubíjajúco dlhá) priemerne zrežírovaná a po kreatívnej stránke úplne vyčerpaná estráda. Všetko je tak preexponované, že tu nefunguje ani zápletka (akú úlohu v tom evil masterplan malo zabitie Kingsman?), nieto postavy, zvraty, či emócie. A humor je na úrovni bratov Wayansovcov. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že jsem se nechal odradit od návštěvy kina, protože je to na stejné kvalitativní úrovni jako jednička. Další kopec cool nápadů a kulervoucí akce se sympatickými hrdiny a jednou památnou smrtí, bohužel i s dalším nevýrazným záporákem, zastíněným "zrádcem". Taky zamrzí, že Tatum a Bridges nemají co hrát, a Eltona Johna bych komplet vystřihl. A škoda Roxy, ta mi přišla víc sexy než princezna. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl Kingsmanů mám v Topce oblíbených filmů, pokračování je tedy zklamáním. Obvykle platí u sequelů, že přidají všeho víc, toho, co bylo dobré v díle prvním, zde je tomu naopak. Ubylo Akce, Krve, Humoru a polevilo i Tempo- což byly 4 základní prvky, které první díl měl. Film začíná výbornou automobilovou naháněčkou a potom na akční scénu divák čeká hodinu a půl, což je sakra dlouho. Potěší akční scéna v baru, která zavzpomíná na první díl a potom samotné půl hodinové finále, které má docela slušné grády a spravuje dojem z předešlé hodiny, ale chybí zde něco,co by se vyrovnalo například Kostelu z jedničky. Velkým plusem je Pedro Pascal( Narcos!), který pomocí Lasa si krade veškerou akci pro sebe, příjemná je i Halle Berry a postava prezidenta válí jak prase, mínusem jest nezajímavá Julianna Moore, která se mi do záporné role absolutně nehodila, jednak to není Samuel L. Jackson, ale taky ženským záporné role příliš nevěřím a její robotičtí psi mi přišli už trošku MOC. Celkově pořád přehnaná a stylová zábava s velmi kreativní a moderní Vaugnovou režiíí, ale už podle mě neměl tolik nápadů, aby se jedničce mohl vyrovnat. Rád bych viděl Spin off třeba se Statesmeny. 75% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Když přicházejí Eggsy (Taron Egerton) a Whiskey (Pedro Pascal) na festival Glastonbury, chce po nich security vidět pásky pro vstup. Za nimi pak v pozadí přicházejí lidé, kterým už nikdo pásky nekontroluje a procházejí volně dovnitř. (MrAldridge)
  • Lanovkové scény se natáčely na otočné lanovce Skyway Monte Bianco, která byla otevřena v roce 2015 a vede ze stanice ve středisku Courmayeur (1 370 m) na horu Pointe Helbronner (3 462 m) na italské straně Mont Blancu. (maseer2)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno