Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 2
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (163)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Je to vcelku jednoduché, jestli se vám líbí humor, který nabízejí Simpsonovi či Futurama, tak i při Disenchantment budete spokojeni. Já do této skupiny spadám a proto jsem se dobře bavil. Po přítomnosti a budoucnosti se nyní vydáváme do minulosti a poznáváme hlavní trojici - opilou princeznu, jejího vlastního démona a naivního elfa. Úvodních deset epizod bavilo, přineslo povedené vtípky a zajímavé nápady.  Další řady přinášejí ucelenější příběh na pokračování, což funguje slušně. Škoda je jen těch velkých cliffhangerů na konci řad, kdy už nemůžete pokračovat ve sledování. Jinak je to vcelku vtipné, má to příjemnou animaci a když se do toho člověk dostane, tak ho to pak i dobře zabaví. Postupem času příběh slábne a tak není divu, že byl ukončen. Možná mohl být i o něco dřív, ale zase měli tvůrci možnost připravit si uzavřený konec a toho si cením. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje začátky s Disenchantment (šílený slovo! nejsem schopná si ho zapamatovat, natož vyslovit) byly velmi rozpačité, protože jsem tam hledala něco, co tam není (nebo mi to prostě má být skryto). A jakmile jsem si to připustila, začala jsem se bavit. Není to žádná pecka, ale po pár dílech jsem se vážně začala těšit, až děti usnou a my si s manželem zase pustíme dva tři díly. Je to oddechové, čekala bych to víc vtipné, ale to je věc vkusu - tím nechci říct, že bych se nebavila a občas nevyprskla smíchy. Vychází mi tu v hodnocení tři hvězdičky, tak je tam nechám. I když přiznávám, že v těch začátcích jsem byla fakt přísná a dvouhvězdičkové hodnocení jen lítali. Možná bych to teď hodnotila kapku jinak. 3,5* ()

Reklama

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Zajímavá podívaná, která nijak neurazí, ale bohužel ani nikterak neohromí. Rozhodně nejde o žádnou must see záležitost typu Rick and Morty... Což je velká škoda, přijde mi, že potenciál na to zde je. Postavy mě baví, s humorem se celkem ztotožňuji a o zajímavé situace či nápady není nouze. Chce to zkrátka jen něco navíc, co by tomu dalo šmrnc. Třeba další série právě tuto ingredienci dodá. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Aj keď ide o iný koncept a formát, nedá to neporovnávať so Simpsonovcami a Futuramou. A tí sú oveľa vtipnejší a údernejší. Zároveň pri Disenchantmente dochádza k určitému rozčarovaniu nad tým, že pri nástupe každej ďalšej série zabudne, čo sa stalo v tej predchádzajúcej, dokonca aj aké charaktery mali postavy. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Milujem Futuramu a tiež fantasy, tento seriál tak na papieri pôsobil ako splnený sen (čo nevyšlo s Korgothom mohlo výjsť pod Groeningom). Výsledok je ale trochu rozpačitý. Geniálne momenty nechýbajú (“Wow, som naozaj dobrá mäsiarka!” -”Toto je Zverimex.”), ale sú nariedené s dlhými pasážami, kedy sa nič prudko zaujímavé ani vtipné nedeje. Potenciál fantasy prostredia sa tiež nedarí žmýkať naplno a postavy až príliš okato pripomínajú preskinovaného Frya, Bendera a Leelu z Futuramy. Priestor na stúpanie vyššie tu isto je, som zvedavý čo prinesie druhá séria. 7-/10 ()

Galerie (163)

Zajímavosti (40)

  • Seriál se odehrává ve 13. století. (GejmronCZ)

Reklama

Reklama