Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (42)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série není žádný gamechanger, ale slušně pobavila. Sympatické postavy, fajn nápady, nasmál jsem se. Zprvu mi trochu vadila epizodičnost, ale zvykl jsem si. V posledních dílech se sice rozjel nějaký příběh, ale pokud máte za sebou RICKA A MORTYHO nebo BOJACKA, jen těžko vás mohlo závěrečné odhalení překvapit. Každopádně solidní komediální oddechovka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za těch deset epizod si mě tenhle ne moc funkční sitcom s celistvým příběhem (což je něco, co snad nemůže nikdy fungovat - nejblíž je tomu asi Final Space, ale to bych zase neoznačil jako sitcom) získat prostě nedokázal. Ani postavami, ani obsahem. Navíc se v pilotu tváří, že bude skutečně budovat nějaký větší příběh a celý ten fantasy svět, ale nějak znatelněji se o to snaží jen ve třech epizodách. Z 10. Asi to holt není pro mě. Podrobnější hodnocení u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Disenchantment má sice název, který si nikdy nezapamatuju a vždycky si ho budu muset překopírovat, když ho budu někam psát a nikdy ho nevyslovím správně, ale jinak je to seriál na který nějakou chvíli budu vzpomínat a přehrávat si v hlavě vtipné scény a hlášky. Z postav se nenajde ani jedna, která by mě vysloveně štvala a naopak musím vyzdvihnout dvojku Luci + Elfo. S prostředím a dějem jsem taky spokojená, jen z toho nemám tak silný pocit, abych dala plnou palbu v hodnocení. Jeden z mála seriálů, u kterých jsem zvědavá na český dabing a těším se, až to s ním zhlédnu znovu. I’m drowning! -- I’m Elfo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica série na Netflixe uverejnená ako samostatná séria bola lepšie zvládnutá s množstvom humorných scén. Od 11 epizódy začal Netflix ponúkať aj český dabing, čo bolo potešujúce, keďže človek si mal lepšiu možnosť všímať detaily, ako napríklad spútané kone ležiace na chrbte a iné vtipné detaily, ale celkovo bola druhá polovica podstatne slabšia a až v posledných troch epizódach sa vrátil nielen s dobrým humorom ale aj podstatne zaujímavejším dejom, ktorému dominovala najmä steampunková epizóda, ktorá vôbec nepôsobila rušivo, skôr naopak. S prvou sériou prevláda z mojej strany spokojnosť aj napriek pomerne vysokému počtu sotva priemerných epizód, najmä od 12 po 17tu. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (6,5/10). Jako první bych chtěl říct, že Simpsonovým to nesahá ani po kotníky. Je tam místy určitá podobnost, ale ono kouzlo to postrádá. Líbí se mi hrozně úvodní znělka, která je krátká, úderná a disponuje podmanivou hudbou. Rozčarování jsem sledoval první díl v originále, ale pak jsem to přepnul na dabing, který jsem si přece jen oblíbil více. Rozjezd byl podle mě dost velká bída a místy jsem až litoval, že jsme tomu dal šanci. Ale postupem času si zvyknete na humor postav a celkovou atmosféru seriálu. Tím pádem jsem si druhou polovinu užil daleko více. Není to nic revolučního jako Simpsonovi, ale koukat se na to dalo. Navíc poslední epizody byly fakt hodně dobré, takže s s největší pravděpodobností podívám i na druhou sérii. Osobně je můj největší oblíbenec týpek, který vždycky vyhlašuje něčí příjezd a říká to s úplně luxusním tónem. Nejlepší epizoda: Sám sobě věrný (S01E09) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Údajný diplomatický rituál, který pořádá Odval se Sorceriem během Beaniny party, je odkaz na film Spalující touha (1999). (Iktus)
  • Psi, hrající poker v pozadí jedné ze scén, je odkaz na malbu s názvem „Friend In Need“ od Cassiuse Marcelluse Claye. (NiWi)

Reklama

Reklama