Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (206)

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Nebyla to špatná komedie, ale přijde mi, že na ten původní film to prostě nemělo. "Overboard" z roku 1987 byl takový... vyspělejší. Mezi Kurtem a Goldie (já vím, že tvořili pár, ale stejně) to jiskřilo líp než mezi Annou a Eugeněm, ačkoliv v druhé půlce jsem jim nějakou menší chemii začala věřit a právě část, kdy Leonardo přestal být sobcem, mě bavila nejvíc. Přiznám se ale, že se mi víc líbilo, když roli rozmazleného fracka hrála Goldie. Byla hezky prohnaná a podlá a myslím si, že ta situace se skříní může nastat i v reálném životě (kdežto hádku s čištičkou koberců si dokážu jen těžko představit). Navíc mi její náprava přišla tak nějak víc správná, protože Goldie měla v domácnosti Kurta Russella přeci jen tvrdší podmínky, kterým se musela přizpůsobit. Na tenhle remake se určitě dá podívat a patří to mezi ty lepší americké komedie, které nemají potřebu do děje tahat nějaké nechutné trapárny, ale klasika je prostě klasika. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na mě vykulené oči Anny Faris nefungují. Naopak - je mi neskutečně nepříjemná :D Film je ohromně předvídatelný a je to sladký, jako marmeláda. Ale chtěla jsem vypnout u cvičení a docela jsem se pobavila :D Průměr, který mi přinesl plno myšlenek na to, jak se mám já, jak se mám boháči a za kolik bych prodala tu loď za 60milionů :D ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Manžel na zkoušku je veskrze průměrná rodiná podívaná, která nepřináší absolutně nic nového a děj je naprosto učebnicovou snůškou klišé romantických komedií. Ústřední chemie dle mého názoru příliš nefunguje, ale to je dáno asi tím, že ani Anna Faris ani Eugenio Derbez nejsou prototypem hlavních hrdinů romantických komedií. Na druhou stranu se nestihnete nudit, sem tam se tvůrcům podaří vykouzlit nějakou hodně úsměvnou scénu a suma sumárum jde o hodně pohodový film. Všechno, co od žánru čekáte Manžel na zkoušku plní měrou vrchovatou a pokud nebudete od tohoto filmu chtít něco, čím není, tak se i slušně pobavíte. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cez palubu som zatiaľ nevidel, ale toto mi prišla ako prijateľná verzia romantickej komédie, ktorá keď chce byť vtipná, potrebuje k tomu presne týchto hercov, akých sme tu mali. Hlavne Eugenio Derbez do svojej roly perfektne sadol. Komédia to je nenáročná a nepreháňa, na záver prisladí, ale určite ostáva po nej príjemný pocit. Keď sa to v tomto žánri robí takýmto štýlom, ostávam vždy spokojný. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama