Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film od filmu je to moje hodnocení horší a horší a bohužel takhle to přesně odpovídá kvalitě toho filmu. Soutěžení na škole bylo zajímavé, ale v tomhle filmu už jen vařili z vody. Nic originálního, písničky taky nic moc, DJ Khaled tam byl jen jako návnada pro mladé diváky, kteří to už chtěli vzdát. Takže za mě velké zklamání. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, o dost horší než dvojka. Jsem ráda, že se jednalo o závěr trilogie. Jako Anna Kendrick zpívá dobře, ale tak dobře, aby byla stavěna na piedestal fakt ne. Songy jsem moc neznala, tudíž mě moc nebavily. Brittany Snow je rozkošná a Rebel Wilson byla vlastně vtipná. Ale palec míří dolů. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce už jsem přesně věděla, do čeho jdu, a musím říct, že v kině jsem si to docela užila. Pro mě jsou v Pitch Perfect od začátku důležitá hlavně ta hudební čísla, která se tady možná dokonce povedla víc, než třeba ve dvojce. Vtípky a komické postavy (jako třeba tlustá Amy) jsou taková třešnička na dortu. Děj je samozřejmě přitažený za vlasy a dotvořený tak, aby se z Pitch Perfect dal udělat závěrečný film plný dalších vystoupení, ale s tím jsem počítala. Když na to člověk přistupí a dokáže se bavit i přes průměrnou kvalitu filmu, tak proč ne? :) Na závěr mě osobně potěšilo přezpívané Freedom '90 od George Michaela. Tahle písnička patří mezi mé oblíbené a v podání Anny Kendrick to rozhodně nebylo špatné. Suma sumárum: příjemná hudební oddychovka. ~(3,4)~ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, které se ale dalo čekat. Nicméně i tak by neuškodilo trochu smysluplnější příběhové linie, klidně postavené na Anně Kendrick, která by to utáhla. Fat Amy dostala víc než dost prostoru a všechen využila ve prospěch svých nechutenství, ale tak smáli jsme se. Jen ten film si hraje trochu na příběh a nedělá ze sebe primární slátaninu, a to je to, co mu nejde. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První dva díly Pitch Perfect beru jako nenáročnou příjemnou zábavu, se sympatickými postavami a herečkami, tedy s výjimkou nesnesitelné Brittany Snow, s pěknými písničkami a nenudícím dějem, ovšem co se týče trojky, tak v ní šla veškerá úroveň tak dolu, že upřímně doufám, že jde zároveň i o poslední pokračování, což si mi ovšem nejspíš i vyplní, jelikož se tu v podstatě více než polovinu filmu holky ze skupiny mezi sebou neustále loučí, tak snad dodrží slovo. V potenciálním dalším díle se totiž bojím, že když se zde z holek staly pomalu akční hrdinky, tak aby je třeba tvůrci nevyslali soutěžit ve zpěvu na Mars, když už ve vesmíru lítají v autech i z Rychle a zběsile, proč si tam nezanotovat, co 8D? S tou zápletkou to tu prostě tvůrci vážně zazdili, celá působí strašně hloupě, naivně, a ,,oživení,, v podobě postavy Johna Lithgowa je naprostým propadákem, o akčním závěru pak ani nemluvě, to je zoufalý trapas. Navíc ubylo melodických písniček a hlavně už nemají takovou šťávu, jako v prvních dvou filmech. Alespoň tedy že zůstala většina postav a hereček, které hodně drželi nad vodou i předchozí díly, jen škoda, že nedostala větší prostor Hailee Steinfeld, ale opakuji, hlavně milá Anna Kendrick a šílená Rebel Wilson i tentokrát filmu dominují, jen zkrátka to vše okolo nich jim to jejich pozitivní působení velmi znehodnocuje. Takže co se týče výsledného doporučení, první a druhý díl bez problému, třetí rozhodně vynechat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)
  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)

Reklama

Reklama