Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na úvod svého komentáře musím napsat, že tento díl docela, tedy dle mého názoru, samozřejmě, překvapil. Obsahoval několik momentů, které se mi líbily, ale i ty, které tvůrci až překombinovali a vůbec mi do děje nezapadly. Ve své podstatě byl film obdobou toho, co jsme mohli vidět v jedničce a dvojce. Tady se mi však zdálo, že tvůrci nevěděli, co s časem. Proto tam navalili co nejvíce pěveckých vystoupení, upřímně?, ze kterým mně někdy trhali uši. V zásadě to nebylo to nejhorší, objevují se tady nové tváře s novým osudem, společně si naposledy zazpívat a posléze si jít každá po svém. Dialogy místy vázly a film se neodvíjel podle mých představ. Když to tak zhodnotím, mezi trojicí rozhodně nebyl nejlepší. K mému překvapení, myslela jsem, nebo spíš, čekala jsem něco na způsob dvou předchozích, ale v trošku umírněnější verzi, překvapení tady bylo pozitivní i negativní zároveň, chce to ubrat na vtipu tady a přidat támhle. Film nelze doporučit ani od něj odrazovat, protože pokud se divák rozhodne dívat, předem ví, do čeho leze. Z mého pohledu nic nezkazí, ale ani nevylepší. Kdyby existovaly tři a půl hvězdičky, nemusela bych nad hodnocením vůbec váhat. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně těžké ohodnotit. Jakoby tvůrci navázali na všechno špatné co jsem vytýkal již dvojce a jelikož toho zřejmě nebylo dost, rozhodli se to navíc pořádně rozmazat. Dá se tak říct, že v prvních dvou třetinách zde fungovala pouze hudba a občas nějaký ten nahodilý vtípek. Není pochyb, že se jedná o nejslabší Pitch Perfect dílo, ale proč je to tak těžké zařadit? Jelikož trapností postupně ubývalo a vtipných pasáží naopak ubývá. Příběhu se nakonec podařilo prorazit onu hustou mlhu a poslední třetina toho dost vyžehlila. V závěru se přeci jen jednalo o vcelku úctyhodné uzavření této hudební trilogie a tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdami. PS: Výsledek se může časem měnit pokud se mi to ještě rozleží v hlavě nebo na dílo opět narazím, ale vidím to přesně na 50% (ze začátku horších a ke konci lepších) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jsem fanouškem této série. Myslím, že všichni co tyhle filmy dělali, dělali to s nadšením a je to všude vidět. Jenže- tak jako ACDC hrají léta to samé a nikdo jim to nevyčítá- tak i zde se očekává naprosto stejný příděl zábavy. Dvojice komentátorů Higgins-Banks, kteří jsou ujetí a baví, no a pak velká porce muziky. Předchozí díly prostě byly našlápnuté a capellou a o tom to přece má být. Tady to citelně všecko schází a tak se prostě nudíme. Navíc je střih naprosto příšerný, studio prostě podělalo režiséra i střihače. Chtěli nový moderní kabátek a místo toho ztratili i ty poslední věrné diváky. Takže tentokrát zklamání, přesto stále ještě průměr. 55% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)
  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno