Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Obrovskou výhodou filmu je, že napriek tomu, že som žiadnu z predchádzajúcich častí nevidel nijakým spôsobom to neuškodilo v tom, aby som bez problémov vnímal celý dej tohto pokračovania. V podstate sa jedná o klasický film z prostredia bojových športov, aj keď ring v ktorom sa prevažná časť filmu odohráva nie je zďaleka práve takým, v ktorom by sa dodržiavali zásady fair play. Aj zápletka je takmer klasická, hlavný hrdina, skvelý bojovník bojuje o miesto v srdci mladej ženy (motívom však nie je láska, ale odpustenie) a v ceste mu stoja nie práve férový protivníci na čele s majiteľom klubu,mesta aj Boykovej vyvolenej. Hodnotenie smerom nadol posunulo hlavne vyvrcholenie filmu, keď už bolo možné ruského zápasníka označiť doslova za neprestrieľného mnícha. ( Skoro ako Riči :-D). Hodnotenie užívateľov na hranici 75% presne odráža jeho kvalitu, ďalší film z prostredia bojových športov ktorý nesklame, ale ani nenadchne. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yuri Boyka (Scott Adkins) při kvalifikaci na evropské mistrovství pošle svého soupeře Viktora Gregova k zemi. Viktor je převezen ve vážném stavu do nemocnice a umírá. Yuri o sobě začíná pochybovat. Vdova se po manželově smrti dostává do problémů, protože dluží Zourabovi peníze, které pomáhají dětem v centru. Alma proto musí dělat servírku v jeho klubu. Boyka chce pomoci a proto nastupuje do ringu... Snímek nabídl velmi slušný příběh a pro diváka atraktivní souboje. Trochu se dalo čekat to, že Martyn Ford (Koshmar) nedostane tolik prostoru a bude ve filmu hlavně kvůli finále. Koordinátora soubojů (Fight Coordinator) dělal Tim Man a v ringu ho bylo možné spatřit jako zápasníka Ozerova (z dvojice bratrů to byl ten menší). Borislav Iliev má kredit jako koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator. Isaac Florentine snímek produkoval. Veselin Troyanov má v závěrečných titulcích kredit Mr. Adkins Stunt Double. Film je věnovaný památce Danny Lerner / DEDICATED TO THE MEMORY OF DANNY LERNER ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojka potkal Ježíše, prozřel, už to není surový ruský mukl ani to animální hovado, co chtělo zmlátit pozérského otyloně Míšu Jé Bílého, nýbrž krutopřísný pyjonýr, ochránce vdov a sirotků a charitativní dodavatel Biblí do svého pravoslavného kostelíčku. Z jeho nově nabyté křesťanské rovnováhy ho vyvede až fuj fuj hnusná ruská mafie, dopouštějící se ukrutných příkoří na škaredé pizdě, které Jirka uboxoval manžela, z čehož má mohutný morální mindrák a potácí se mezi vypatlanou lopatou a Bohem. A tak udělá strašlivé vrrrr, a i s natřikrát přeraženou páteří, subdurálním hematomem místo mozku a průstřelem břicha dá v sérií trojitých odpíchnutých Tulupů, dvojitých Rytbergrů a čtverných Salchofů zase úplně všem na piču. Ale nevadí! I navzdory nesmírné filosofické hloubce a naprosto geniální originalitě scénáře, bulharské produkci, režisérovi, kterého měli po jeho minulých počinech oslepit a uvěznit v Guantanámu za mimořádně bestiální audiovizuální terorismus, a létajícímu teplouši Asskinsovi, jenž když se snaží vyformovat si na xichtě nekompromisně hustý až vražedný škleb, připomíná afektovanou vílu Amálku při sraní, se jedná o překvapivě slušně natočenou, solidně choreograficky vybaletěnou, dialogově hlavopatoidní a standardně zábavnou žánkládovitou arénovku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nenadchýna ma, keď si dvaja chlapi dávajú do držky. Príde mi to také chrapúnske, vidlácke. A ničí to mozgové bunky, hoci v prípade takýchto športovcov ťažko dúfať, že nejaké sú. Film mi neprišiel ničím výnimočným. Také bojové zápletky sme tu mali už od čias Van Damma až až. Dejovo plytké, všetko orientované na kopačky do hlavy. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední vystoupení Yuriho mi přišlo o něco horší než to poslední! Kvalita soubojů sice byla zachovaná a nedokáži si představit, že by to někdo byl schopen zvládnout lépe než Scott Adkins, ale všechno okolo, už hodně smrdělo béčkovostí nejvyšší kategorie. Neočekávám od "fightových" filmů kdoví jaký příběh, ale tohle bylo hodně chatrný. To co jsem vyzdvihoval u třetího dílů, že z Boyky neudělali vyloženě dobráka, tak tady to úplně pohnojili! Škoda no! Ale i tak v rámci žánru, slušná řežba! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Andreas Nguyen sa počas natáčania bojovej sekvencie so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka) poranil tak nešťastne, že musel byť prevezený do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama