Reklama

Reklama

DaemonRunner

Krátkometrážní / Sci-Fi / Horor
Austrálie, 2017, 5 min

Obsahy(1)

Internet, coby novodobý nástroj pro šíření zla, který tak s oblibou využívá řada démonů k ovládnutí lidí. No a proti nim stojí tým lovců démonů a duchů, kteří se je snaží odchytit a zničit dřív, než bude pozdě. Ne vždy však přijdou včas! (SOLOM.)

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akčně naložená Sci-Fi pecka s démonama z Austrálie! Má to výborný vizuál, obstojnou dávku krve i vtipu a za těch 5 minut se tu toho stane opravdu dost. Celovečerní film se stává mým snem. 8/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vizuál je fajn, ale tak nějak nechápu, jaký je účel filmu, co chce svou existencí říct a co by chtěl předat. Já to vidím jen jako bezhlavé zabíjení random démonů, a to mě teda zas tak nepohltilo. Zvláštní pachuť skvělé vizuální stránky na pozadí nezáživného děje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australská démonická jednohubka, která diváka okouzlí vskutku zajímavými efekty i atmosférou – na to že netrvá moc dlouho, to byla vcelku slušná podívaná. Navíc to děvče bylo sakra ohebné a to se mi líbí. Tady tvůrci vsadili hlavně na speciální efekty (vizuální stránku) před tou příběhovou, ale vyplatilo se jim. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Co o tomhle napsat. Nic neříkající jednohubka s velmi profesionálním vizuálem a krásnými efekty, nicméně bez větší teze nebo navození atmosféry. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kurva, z tohohle kdyby tak byl celovečerák! Krotitelé duchů 18+, to bych si nechal líbit, zvlášť když se k tomu připojí nějaký ten fór, plasmová děla..., no prostě splněný dětský sen. S Roache-Turnerem jsem si očividně padl do noty a budu vyhlížet každý jeho další počin. 85% ()

Reklama

Reklama