Reklama

Reklama

DaemonRunner

Krátkometrážní / Sci-Fi / Horor
Austrálie, 2017, 5 min

Obsahy(1)

Internet, coby novodobý nástroj pro šíření zla, který tak s oblibou využívá řada démonů k ovládnutí lidí. No a proti nim stojí tým lovců démonů a duchů, kteří se je snaží odchytit a zničit dřív, než bude pozdě. Ne vždy však přijdou včas! (SOLOM.)

Recenze (7)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vizuál je fajn, ale tak nějak nechápu, jaký je účel filmu, co chce svou existencí říct a co by chtěl předat. Já to vidím jen jako bezhlavé zabíjení random démonů, a to mě teda zas tak nepohltilo. Zvláštní pachuť skvělé vizuální stránky na pozadí nezáživného děje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akčně naložená Sci-Fi pecka s démonama z Austrálie! Má to výborný vizuál, obstojnou dávku krve i vtipu a za těch 5 minut se tu toho stane opravdu dost. Celovečerní film se stává mým snem. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australská démonická jednohubka, která diváka okouzlí vskutku zajímavými efekty i atmosférou – na to že netrvá moc dlouho, to byla vcelku slušná podívaná. Navíc to děvče bylo sakra ohebné a to se mi líbí. Tady tvůrci vsadili hlavně na speciální efekty (vizuální stránku) před tou příběhovou, ale vyplatilo se jim. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Co o tomhle napsat. Nic neříkající jednohubka s velmi profesionálním vizuálem a krásnými efekty, nicméně bez větší teze nebo navození atmosféry. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kurva, z tohohle kdyby tak byl celovečerák! Krotitelé duchů 18+, to bych si nechal líbit, zvlášť když se k tomu připojí nějaký ten fór, plasmová děla..., no prostě splněný dětský sen. S Roache-Turnerem jsem si očividně padl do noty a budu vyhlížet každý jeho další počin. 85% ()

Reklama

Reklama