Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Známý obchodník s drogami Diego Garcia (Juan Pablo Raba) pošle členy svého gangu, aby zabili muže, který ho chtěl okrást. Riley North (Jennifer Garner) při tomto incidentu ztratí manžela a dceru. U soudu se spravedlnosti nedočká a proto bere spravedlnost do svých rukou... První třetina je sice trochu pomalejěí, ale akce se potom slušně rozjede a divák nebude zklamán. Příběh má své chyby, ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože se nejedná o oscarový materiál. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co ten konec, Pierre? To pripominalo dva kluky v elevech, co si furt prihravaj, protoze se oba bojej zakoceni. Tvrda prda pod viko a je to, ne? Zeru charaktery hrdinu typu Riley a zeru postavy holek typu Jennifer, akorat me teda vzdycky trochu rusi pozornost, kdyz musim neustale premyslet nad tim, jestli by tu Superzenu dokazal slozit aspon pohled na rocenku naseho Parlamentu... P.S. Vyborna muzika. (Vancouver, Kanada) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nikdy, nikdy nenaštvite bankovú úradničku!!! O 5 rokov sa z nej totiž môže stať, vďaka anabáze v Hongkongu elitná bojovníčka, ktorá agentov Mossadu, BOPE, Spetnatz či Mariňákov pošle do večných lovíšť svojim kýchnutím a mexický kartel zničí ženským diskrétnym prdom. Jennifer Garner drží zbraň v ruke ako učnica na odbornej škole hrebeň pri svojej kaderníckej premiére, skorumpovaný policajt vadí všetkým ale hajzel čo nechá újsť niekoľkonásobnú vrahyňu je dokonalým obrazom policajta...Veľmi úbohý pokus napodobniť Ctihodného občana či Prianie smrti, kedže Bruce Syfilis či Charles Bronson vo svojich úlohách pôsobili aspoň dôveryhodne. A keďže liberálny fašizmus decimuje Hollywood naďalej, štvrť pre chudobných, súdny zriadenec, ktorý do ženy ktorá príde o rodinu napumpuje svoj paralyzér a korupcia, korupcia, korupcia vynesie na čsfd aj takejto sračke modré čísla. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Peppermint... alebo ako si Garnerka "vod plotny vodskočila". Pre fanúšikov Punishera (poprava rodiny v lunaparku), Ctihodného občana (poprava sudcu), Death Sentence, The Brave One... Na selfjustice od Morela sa pekne pozerá, ale ako je u neho už zvykom, film nemá jedinú sexi scénu, čo u vyšportovanej Garnerky trochu zamrzí, kompenzuje to eR-kový rating so scénami ala John Wick. Film robený na zákazku vášho rodinne založeného pudu. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Po slabším předchozím Morelovým filmu Gunman, který s akcí na můj vkus šetřil a snažil se tlačit do pozadí i politický příběh, se Peppermint ukázal v opačným světle. Už po pár desítkách minutách jsem si vesele pomlaskával, protože přesně takhle pana Morela mám nejraději. Příběh je sice klasicky béčkový a tisíckrát okopírovaný jinde, ale netáhne hlavní otěže, takže sem mu tolik pozornosti zase nevěnoval. Ty si vysloužila Jennifer Garner, protože ji to se zbraněmi nejen sluší, ale i to s nimi dost dobře umí. Už úvodní záběr na auto vám napoví, že ani o vtípky nebude příliš nouze :) Není to sice TOPovka, ale jako akční jednohubka večer do postele rozhodně neurazí. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama