Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa nám Axel Foley vybral do zábavného parku, v tretej časti Policajta v Beverly Hills. Tak miesto Johna Ashtona vystriedal sympaťak Hector Elizondo , a zo starších tvári nám tu zostal sympaťák Judge Reinhold.  Ale aj keď film je o niečo akčnejší než prvé dva diele Policajta v Beverly Hills, ale aj tak ho považujem asi za najslabší diel série. A aj keď tu má Eddie Murphy pár dobrých hlášok, ale na druhej strane tu už stráca svoj humor. Keby sa raz rozhodli nakrútiť ešte štvrtý diel, tak určite že zo zvedavosti si ho kuknem, a vlastne bol by som za štvrtý diel tejto série.. A po rokoch keď som si to pozrel, tak moje hodnotenie k filmu zvyšujem na 3 / 5. Lebo aj keď Policajta v Beverly Hills 3 považujem za slabý diel série, ale zas si drží sympatie ⭐️⭐️⭐️ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tomuhle filmu chybělo oproti předchozím dílům ? V podstatě nic . Jen humor , akce, kvalitní scénář, Taggart,spád. Zato zde můžeme najít, Axela,Beverly Hills, mimochodem to mě vždycky dostane jak polda z Detroitu řeší připady v Beverly Hills. Prostě v Detroitu je to raz,dva vyřešený nebo se tam nic neděje , a tak si jedu dělat přesčasy do BH. A cože bylo v tomhle filmu ještě --záverečné titulky, ty jsem ocenil asi nejvíc jen mohli přijít krapet dřív. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravím, toto je nelegálna autodielňa? Moja žena tu má fáro, potrebujem, aby ste ho tej štetke rozmontovali.“ Prvé dve časti neboli geniálne, ale mali svoje čaro, švih a ťažko zameniteľnú atmosféru 80. rokov. Nie sú to moje srdcovky, no sú to vcelku zábavné filmy, aj keď osobne poznám aj zábavnejšie. Diváci si sériu ale zamilovali, jednotka zarobila na celom svete 316 miliónov (pri 13-miliónovom rozpočte) a dvojka 299 (pri rozpočte 27). Trojka naškriabala 119, čo síce úplná katastrofa nie je, ale predsa len v porovnaní s predchádzajúcou tržbou (a podstatne navýšeným rozpočtom, trojka stála 55 miliónov) aj... je. A nečudo. Trojka je mimoriadne matná, fádna, až televízna. Vytratili sa skoro všetky známe postavy (Billy Rosewood má len cameo, ale aspoň sa z jednotky vrátil v dvojke chýbajúci Bronson Pinchot), parádne chytľavý ústredný hudobný motív prvý raz zaznie po polhodine (!) a producenti série Don Simpson a Jerry Bruckheimer odišli a podľa toho to aj (ne)vyzerá. Eddie Murphy je síce miestami neodolateľný, ale absencia skúsených hitmakerových producentov sa podpísala i na ňom: je akýsi znudený, idúc na pol plynu. Scenár je mizerný (toto by možno stačilo istému nemenovanému texaskému rangerovi), mnohé scény takmer až trápne (muzikálový prológ, George Lucas) a akčné scény nestoja za reč. Prepad kvality je o to nepochopiteľnejší, že režíroval klasik komédií 80. rokov John Landis (Výmena, Cesta do Ameriky). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Policajt z Beverly Hills byl solidní značkou. Mohl mít klidně už pět nebo šest pokračování, ač mám v případě kombinování akce a humoru radši ostřejší ražení á la Poslední skaut. Policajt byl vždy takovou akční limonádou s jasně narýsovaným dějem, kdy dobro smete všechny darebáky a Eddie Murphy se u toho docela vtipně tlemí. Napotřetí se moc nápadů nedočkáme, neobvyklých situací si také neužijeme, takže velmi rychle musíme přivírat obě oči. Dynamická akce chybí, samotný Murphy si to jen objezdil, namísto toho, aby třetí výlet s Axelem Foleym odmakal. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama