Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům hodně slabej odvar. Murphy se sice snaží, ale s takovymhle scénářem prostě nemoh nadělat vůbec nic. Spolu s Taggartem chyběj hlášky, Axelova improvizace a svižnější režie, potažmo rychlejší tempo. S akcí se hodně šetří a navíc se nedá říct, že by byla nějak atraktivně natočená. Jako jedna z lokací ve výpravě by moh zábavní park fungovat, ale situovat do něj většinu děje mi přišlo dost ujetý. Určitě by to chtělo čtvrtej díl, kterej by zakončil celou sérii důstojnym způsobem, jenomže toho už se asi nedočkáme. ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V kolik hodin ten zábavný park otevírá?......... Úvodní "hudební" scéna je výborná. A my se dostáváme zpět z Detroitu do Beverly Hills. CITÁT - Pokud máte na svém pozemku bezdomovce, zmáčkněte 15............. Atrkce "útok mimozemšťanů" je velmi dobrá. Wonder World??? Axel!!!! Pravdu? Už to nemá ten správný náboj jako dva předcházející příběhy. Nemá to ten říz a někdy se můžete i nudit. Málo akce a když už je tak je přehnaná (kolotoč), dialogy už také stárnou a je jich tu málo, hudba sice stejná, ale jako by se do tohoto příběhu nehodila, no prostě jen takový průměr. CITÁT - Je to nebezpečný šílenec......... Akce kolem jedné nejmenované atrakce ve WonderWorldu je nepřesvědčivá a ani moc povedené (závěr příběhu). Je to sice stále sranda, ale už to umírá. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama