Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

Reklama

Wardan 

všechny recenze uživatele

Trochu fail.... trochu dost fail. Jakoby Axelovi došli v hubě náboje a tak nemá jedinou pořádnou vykecávačku, což je dost problém v zhledem k tomu, že u předchozích dílů to byl hlavní tahák. Přesto mě to docela baví. Možná proto, že prostředí zábavího parku je poměrně neotřelé a příjemné a film i docela slušně odsýpá. Přesto obrovský propad oproti předchozím dílům. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film, ze kterého trčí na všechny strany snaha ještě jednou vyždímat z tématu ukecaného poldy nějaký ten milion. Bohužel už není z čeho ždímat, kouzlo zmizelo, Axel není ani příliš ukecaný, ani příliš svižný a přestože se tu jedna, dvě velmi slušné scény najdou, ve výsledku působí spíš takovým bezradným, prázdným dojmem. Murphy i film. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama