Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York roku 1934. Legendární Angelo "Snaps" Provolone slibuje svému umírajícímu otci, že opustí svoji gangsterskou dráhu a obnoví čest rodiny. Jeho náhlá přeměna je podezřelá nejen mafiánovi Vendettimu, ale i policii. Jednoho dne je Snaps surově probuzen svým účetním, který mu neomaleně oznámí, že potřebuje zvýšit plat, aby se mohl oženit s jeho dcerou. Snaps však zjistí, že tento mladík ho okradl o 50 000 dolarů a požaduje, aby je vrátil. Účetní nabízí jako svatební dar kufřík klenotů. Tento kufřík se pak stává předmětem mnoha záměn, nedorozumění - a nakonec i šťastných shledání... Oscar je návratem ke gangsterským komediím z třicátých let. Dominující hvězda Sylvester Stallone, nákladná produkce, kostýmy a vynikající herci okamžitě vyvolají vzpomínku starého Hollywoodu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Já se dobře bavil. Celý film padala od Slye jedna hláška za druhou a fakt jsem se dost nasmál. Co mi trošku vadilo, tak to občasné pobíhání a řvaní, což nemám moc rád, tenhle styl, ale naštěstí tam toho nebylo moc. Nápad takový klasický a bláznivý, ale nezvrhlo se to v nějakou šarádu a šaškárnu. Ba naopak, myslím, že byl použit takový inteligentnější humor bez zbytečných šíleností. Já jsem spokojen. Možná bych tomu přisoudil 70%. Howgh! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

..Oscar v prevedení S.Stalloneho porovnávať s L.de Funesom je jako porovnávať trabant s mercedesom.Tentokrát je za trabant S.Stallone a to je tiež môj obľúbený herec......Sly dal si si ozaj vysokú latku.Iste Ťa poteší,že len z úcty k Tvojim kvalitám nedám jednu hviezdu....no nerozhnevám si to predsa s akčným hrdinom :))))))) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No film teda nič moc. Raz dávno som si zapol televízor a videl som Sylvestra v kostýme z 30.tych rokov a po pár sekundách som zistil, že je to dokonca gangsterka. Nadšenie opadlo, keď som zistil, že je to komédia a že nie veľmi vydarená. Stále nechápem prečo sa ten Sylvester Stallone tak veľmi snažil presadiť v tých komédiách, keď mu to vôbec, ale vôbec nešlo. Fakt tomu nerozumiem. Nieje to ale zase jeho vina, že mu to nešlo. Lepšie napísaná postava by pomohla vždy. Inak ho mám celkom rád, ale ako akčného herca a nie toto tu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Takže ty peníze, co byly původně šperky, se změnily v prádlo?" Mafiánská crazy ukazuje, že Stallone vůbec není tak špatný herec, jak jsme si všichni mysleli. Navíc je dobře, že se Hollywood nevydal vyšlapanou cestou remaku známé funésovky. Jádrem je zápletka ze hry Clauda Magniera, ale reálie, některé postavy a vztahy mezi nimi jsou značně pozměněné. Nutno říct, že k lepšímu. Nejlepší film Johna Landise. 80 % ()

Fleetguard 

všechny recenze uživatele

Angelo Provolone je Gangster, který na smrtelné posteli svého otce slíbí, že začne žít životem počestného občana a tak se také stane. Bohužel spleť nečekaných okolností, podlého účetního a neposlušné dcery, mu jeho slib hodně zkomplikují. Za „remake“ francouzské komedie s (L. de Funésem) se S. Stallone určitě stydět nemusí! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se ve státech Florida (Orlando) a Kalifornie (Los Angeles). (Varan)

Reklama

Reklama