Reklama

Reklama

The Child Remains

všechny plakáty
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nic netušící mladý pár se ubytoval na místě, kde kdysi probíhali nelegální potraty nevěstek. Od pobytu je neodradí ani vytrhané stránky z knihy hostů. Začátek filmu má pěknou a studenou atmosféru. Naše hlavní hrdinka bohužel trpí záblesky hrůzných činů z minulosti, které se aktivují vždy na postižených místech. Slovo "bohužel" jsem použil proto, že je tento způsob „předávání informací“ divákovi v hororech velmi rozšířený a mě už začíná nudit. V podstatě je ta ženská prostě magor. I její partner to ví a kouká se na ní, jak neustále uskakuje imaginárním překážkám, které vyplodí její hlava a přitom se tváří, jak pinda, nebo, jak leze pod postel či se zadrhává s otevřenou hubou uprostřed místností a to vše za podpory instrumentální hudby…Proboha vždyť je to už trapný. Kolikrát jsem tohle viděl? Já vím, je to můj problém a tenhle film za to nemůže, že se mi trefil do nálady. Jenže zde je to opravdu jen pouhou součástí výplně a slouží to k navození atmosféry. Jinak by byl film absolutně prázdný. Jak příběh plyne atmosféra houstne, výjevy se množí a my zjistíme i krásný a nečekaný důvod toho, proč jsou vytrhané listy v knize hostů. Film mi přijde velmi prázdný a nudný. Je to, jako čekání na něco nepříjemného o čem víte, že musí přijít a vy už se nemůžete dočkat až to budete mít za sebou. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Majitelka hotelu (Shelley Thompson) byla přesvědčivá, ale jinak spíše amatérský televizní film. Žádné triky a efekty nečekejte. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Párik si na víkend prenajme izbu v bývalom kláštore, v ktorom si to pred rokmi riadne vyžrali ťarchavé šľapky a ich mrňaví bastardíci. A keďže je hlavná hrdinka mierne labilná (plus taktiež ťarchavá), tak začne mať nočné mory, v ktorých sa jej neustále zjavujú duchovia, a počuje vrešťanie novorodencov. Ono to možno v rámci duchárskeho žánru neznie nejako extra originálne, ale konečne sa jedná o horor, v ktorom je pekne budovaná atmosféra, takže napriek pomalšiemu tempu a občasnému naťahovaniu som s tým nemal žiadny problém. Celkom napínavé a solídne zahrané, s dostatočne vyhroteným zakončením. Pecka roka určite nie, ale dajme tomu že nadštandard. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno