Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

castor 

všechny recenze uživatele

V Bostonu žijí empatické černošské servírky, které jsou střelené jako všechny role Queen Latifah, a ještě k tomu je v něm zaneprázdněný dětský specialista, který snad vyřeší závažné střevní potíže malé roztomilé holčičky. Páč chození do kostela jaksi nestačí. Ztráta ve víru, zoufalí lékaři, špatné zprávy. A srdceryvný příběh jedné rodinky z Texasu, která má tři dcery a hodně čoklů. Jedné z holčiček diagnostikují neléčitelnou vážnou nemoc trávicího traktu. Léčba je náročná, doktor pozitivní, matka zoufalá, taťka bude muset střelit motorku, nechybí polštářová bitva i prosby, že malá slečna chce raději umřít. A moře slz, objetí, dojetí. A zbytečně moc víry. Prý se to tak nějak událo, tak tomu budeme věřit. Všechno je barevné, rodinné, sousedé grilují, podporují se, pomáhají si. Samozřejmě musíme hodně přivírat oči, cynikové by se tomuhle rodinnému dramatu měli vyhýbat obloukem. Posledních dvacet minut je na kapesníky. A nakonec i pizza bude. PS: Velká pochvala všem třem dívčím herečkám. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

"It's alright mum. Not everyone is going to believe. And that's okay." ....... Ateisti a v nicnevěřící tento film mít rádi nebudou. Ale pokud člověk věří, že tu je něco většího, než jsme my sami, film si zamiluje. Vrcholový film tématiky týkající se Boha a víry. Za mě naprostá spokojenost. Jennifer překvapila v nepřekvapitelné, ještě více mi potvrdila své dokonalé herecké schopnosti. Doporučuji. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto nechce tomu ani skutočnosť, ani realita, ani pravda nepomôže a bude to považovať za agitku. Sú proste takí ľudia, že keby sa im uzdravila týmto spôsobom aj ich vlastná dcéra, tak by neuverili. Pretože skrze pýchu nechcú. Aj preto je zázrak nielen to, čo sa stalo v tomto filme a rodine Beamových, ale to, že sa tento film dlhodobo drží v červených číslach, nakoľko je tu mnoho obmedzených služobníkov, ktorí nenávidia všetko spojené s vierou, apelujú na zdravý rozum, ktorý im samým chýba, a odpadujú bez rozmyslu. Pritom film sám o sebe vôbec netlačí na kresťanstvo a až do konca to necháva vo vlažnej rovine. Až výpoveď dievčatka niečo na tom mení, ale ako to mali natočiť ateisticky korektne? Mali si vymyslieť, že to dievča nevidelo vôbec nič, len tmu, a že ju zachránila napríklad lakocinka od firmy fajzer? To by už bolo prijateľné? Všetko je krásne vysvetlené v závere filmu a kto sa nechce zamyslieť, tomu žiaľ asi niet pomoci. Som rád, že vychádzajú aj takéto filmy. Dávajú nádej a upevňujú odhodlanie. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju tenhle film za "reklamu na Boha," což tu mnozí budou chytře tvrdit a budou film shazovat v hodnocení, jen protože jsou nevěřící a přijde jim to jako nesmysl. Tak k tomu filmu nepřistupuje okamžitě negativně, nemusíte tomu věřit, ale taky nevěříte, že existují postavičky ze všech fantasy. Miracles from Heaven má svoje mouchy, ale natočené není špatně a po citové stránce se vydařilo opravdu hodně a ozvláštnění klasického dramatu takovouhle událostí, ať už pravdivá je, či není, mi rozhodně nevadilo. Filmově lepší průměr. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama