Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

Aurus 

všechny recenze uživatele

Na to že tenhle film má jenom 54% tak sem si docela dost užil. Sice prvních 20 minut filmu se skororo nic neděje ale potom to začne být velká zábava. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické a hudba je skvělá. Atmosféra je velmi hustá, temná a hodně dobrá. Napětí zde je taky a je jako atmosféra velmi dobré. Za mě 7,5/10. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady si z nás Netflix asi dělá prdel, ne? Sabrina a Zelda měly pauzu od seriálu, tak si řekly, že nebudou zahálet, protože peňazí je treba. V životě jsem neviděla tak neskutečně debilní chování postav po všech směrech. Digitální efekty jsou navíc fakt průser a přesto, že to má pouhých 90 minut, připadalo mi to jako věčnost. Herecké obsazení je přitom na dobré úrovni. Prosím vás, už toho Leonettiho k režii nepouštějte, stačí, že nám zkurvil Annabelle. ()

Reklama

Nethar 

všechny recenze uživatele

Ač by ta myšlenka mohla být hororově zajímavá a nějaký čas je, zvhrne se to do ptákoviny, ač to Tucci táhne slušně. Asi nad tím nemůžu přemýšlet, ale... Pominu-li, že se nějak moc rychle množí (tak miliarda za den bych to viděl, to je pak problém, ale snad zase brzy chcípnou hlady) najednou jsou úplně všude na světě, tak je jejich hlavní zbraň, sluch a reakce na zvuky, taky jejich největší slabost. Třeba ten šrotovaci stroj nebo co to bylo, který dělá randál a oni do toho nalítávají, to je úplně výborná zbraň a na podobným principu se dají likvidovat všelijak :-) Ale ne, vezmeme si luk a jdeme na severní pól... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Velice slušný horor, který prakticky tratí jen na tom, že je takovou kopií Tichého místa. I já sám bych hodnotil i lépe, ale když člověk viděl něco prakticky stejného, ale mnohem lépe zpracovaného, tak nemohu jinak než Potichu ohodnotit jako lepší průměr. Díky tomuto filmu jsem však byl opět obohacen hereckým uměním Stanleyho Tucciho, který může hrát však v čemkoliv a vždy film obohatí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem si začal uvědomovat, jak Netflix produkce nestydatě vykrádají filmy a točí podle toho béčkové bijáky. Kombinaci A Quiet Place a Bird Box tu zmínil už Pomo, já bych snad ještě dodal, že po hudební stránce je to zase brutální vykrádačka varhan Hanse Zimmera z Interstellaru. Dějově mě to ale bavilo a napětí film rozhodně nešetřil. Pokud tedy budu hodnotit film a neřešit jeho originalitu, tak ty tři hvězdy utáhne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama