Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nepříliš lichotivých zpráv o stavu naší kinematografie. Určitě nejde o šílenost typu Babovřesky nebo Waterloo po česku, po které demonstrativně vracíte svou průkazku do klubu "Jsem člověk"..........ale v důsledku naprosto zbytečný počin, bez jakéhokoliv byť nepatrného významu. Amatérská nevěrohodná romantika jako z pera kolektivu zootechniků z Horní-Dolní....jako jeden díl nějakého nekonečného seriálu dobrá, ale takhle se přece nedělá celovečerní film....a nebo ano? ()

gipper 

všechny recenze uživatele

Letní kino, pivko v ruce a kamarádku s sebou.. a ideální konstalace hvězd nad hlavou ;) Film sám o sobě nebyl nijak velkodušný, ale to tentokrát nebylo vůbec potřeba. Nasmály jsme se moc. Shodly jsme se, že místy to bylo skutečně přitažené za vlasy, ale co.. Herecké obsazení celkem fajn. Takže za mě spokojenost :) ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Místy nudný, místy absurdní a naprosto nereálný příběh u kterého jsem se díky skvělému hereckému obsazení dobře bavila. Skvělá a nádherná Lenka Vlasáková, roztomilý David Matásek, šaramantní Jana Švandová, flegmatický Jaroslav Pesl a další výborní herci dokázali doslova z ničeho vytřískat maximum. Postavy uvěřitelné, humor vlídný, komické situace ucházející a závěr mírně překvapivý. Díky již výše jmenovaným se film z podprůměru dokázal vyškrábat na horní hranici průměru. Za mne 65%. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká naleštěná snobská nuda (k narozeninám se zpívá anglicky), která si hraje na Ženy v pokušení. Laciný a debilní humor, zápletka blbá, product placement na každém rohu a celkově vyzní do prázdna každé slovo, co se pronese. Za zmínku stojí max. Poláškův operní pěvec. Vskutku ale spotřební film pro víkendové podvečery na Nově před TN, na který se zapomene i kvůli tomu, že se zde vyskytuje Jana Kolesárová úplně oblečená, což je věc snad ještě neviděná. 20% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, kdy herci zachraňují hodně, byť jim scénář a plytký příběh neustále házejí klacky pod nohy. Příběhově a obsahově je ten film hodně slabý, klasický domácí podtuctový čajíček. Zcela překvapivě však dobré obsazení a herecké výkony nečiní z postav pouhé statisty příběhu. Vlasáková hodně překvapila, Stryková svou megeru dala fakt působivě, Polášek pobavil, Boková j prostě bez debat, na tu stačí jen koukat, stejně tak Kolesárová. Zaujal i Ruppert, snad proto, že jsem svého času vodil kluka na fotbal. Jen škoda, že dobrým hercům a herečkám nesekundoval dobrý scénář, vlastně celý zbytek filmu. 2,5* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)
  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama