Reklama

Reklama

Narušitel

(festivalový název)
  • Japonsko Breaker
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Japonsko, 2017, 11 min

Obsahy(1)

Tokio, kdysi v budoucnosti. Moderními technologie protkané tělo mladé hackerky je napadeno neznámou zbraní. Na útěku neonovými ulicemi má jediného spojence, který má ale k lidskému organismu daleko. Vizuálně vymazlený kyberpunkový thriller je poctou japonskému umění i dystopickou vizí světa ovládaného technologiemi. (iShorts)

Recenze (6)

burg 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, dostal jsem ještě méně. Nejméně nápaditá zápletka, jaká se v cyberpunku snad dá vymyslet, korunovaná snůškou jakože virtuálna... Snad jen trochu zajímavý vizuál, který mě ke konci už spíš štval, než co jiného... ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah: Holka dostane do hlavy bojovou AI a dál podle šablony. YT Dust channel. Hodnocení: lidi co maj nulovej vztah k žánru by měli mít zákaz v něm cokoliv tvořit - touhu po masturbaci nad extravagantníma hadrama si můžou realizovat v nějakym fetish klubu. Vizuálně to je těžce otravný (přeplněný, blikavý...), efekty to reálně nemá, pokus o bojový scény je totálně ubohej, postavy to taky nemá (resp. jsou to koncepty bez charakteru) a příběh je na hraně výsměchu. ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Desetiminutové cvičení na téma "výstřední kostýmy a masky". A aby se neřeklo, doplňuje je ten nejprostší a nejneoriginálnější kyberpunkový příběh, jaký se dá vymyslet. Tedy pokud ho vůbec někdo vymýšlel. Je totiž dost dobře možné, že ho vygenerovala kalkulačka. ()

Reklama

Reklama