Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svatební veselice mají často dost divoký průběh. Málokdy však končí smrtí novomanžela. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která mě naprosto odbourala. Zahajující scéna je třeba na jedničku s hvězdičkou. Nevěsta se probudí s mrtvým prasetem v posteli, následně najde na rynku zavražděnýho novomanžela a rozjíždí se kolotoč vyšetřování. Během něj se Ben několikrát vožere. Nemluvě o tom, že první příjezd k vraždě je lemován zničeným pletivovým plotem zdejšího zemědělce. Jede totiž k místu vraždy přímo z kalby a po silnici nejede úplně nejrovněji. Někdy v půlce dílu prohraje dokonce i auto v Zeleným svrškovi. Během celého dílu ho k tomu všemu špicluje i strážmistr Fajfr, kterej na něj práská u šéfový. Třeba to, že mu naměřil 4,5 promile a ještě po tom v pohodě odjel svým BMW…teda než ho prohrál v těch kartách…:-) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex, hnůj, BMW, lži, prachy...🥴v Bavorsku. Mrtvolné tempo, toporné herecké výkony...lidi v rodině umírají...nikdo neřeší 🤷🙂. Jinak taková sedlácká klasika. 36%. ()

Smoulin 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší díl ze všech Benů, to se musí vidět...ale je mi jasné, že ne každý toto veledílo ocení. Nic pro kvaziintelektuály a echt znalce filmů, kterých je v této republice zhruba stejně jako fotbalových trenérů... ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Reklama