Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Resi Berghammerová čte pohlednici, kterou jí poslala Sabrina z Dominikánské republiky. Je toho názoru, že i Ben by si měl vzít dovolenou, nevypadá podle ní dobře. Z toho důvodu ho trikem naláká k lékaři, který mu skutečně předepíše dietu. Paní Resi mu sice nabízí měsíční dietu svého současného klienta, Inda Mistra Finkeho, Ben ale podobné šarlatánské metody odmítá. Právě v té době volá Benovi jeho bývalý spolužák, dietolog doktor Kurt Thaler, který mu chce sdělit něco naléhavého. Když ale Ben na schůzku přijede, zjistí, že doktora, kdosi srazil z kola a ujel. Thaler zakrátko nato umírá. Benovi se nehoda jaksi nezdá a tak se nechá v lázeňské nemocnici, kde zemřelý pracoval, hospitalizovat, aby trochu shodil (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je naprosto luxusní záležitost. Ben hned v první minutě dostává petrák od matky, že je tlustej a vyžranej jak to prase. Přitom v jiných dílech vypadal i hůř. Následně je poslán do nějakého sanatoria, kde by měl zhubnout. Předtím, než tam pojede, tak zjistí, že tam pracuje jeho kamarád z vejšky a než tam vůbec dojede, tak ho někdo sejme. Tudíž Ben v sanatoriu začne hubnout a do toho ještě vyšetřovat případ. Policejní kolegyně Sabrina má dovolenou a tak vedlejší hlavní roli přebírá Fajfr a tudíž vyšetřování má nezvyklý spád. Vrcholem všeho je, jak ve služebně během práce pocucová místní pšeničný mok. Morálka jako svině. Závěr finišuje se vší parádou a já jsem se dlouho tak nenasmál. Vysloveně vydařený díl. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama