Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Druhý spôsob ako spraviť supermana zaujímavým je urobiť z toho riadne psycho. Pri úvodnej scéne som sa rehotal ako blázon, potom vyskočí na scénu vyhúkaný počítačový génius gus (to sa rýmuje!) a syntetický kryptonit ktorý spôsobí že superman dostane schizofréniu, robí šarapatu a bije sa sám so sebou. Nakoniec ešte vzbúrený superpočítač so svetovládnymi chúťkami a cyborgická žena. No nekúp to! Je to sprostosť ale ostatné diely dokazujú že vážne poňatý superman bude pravdebodobne nudná blbosť tak prečo si trochu nezavystrájať? ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Superman nikdy nebyl můj oblíbený komiksový hrdina, nicméně jedničku (a později Superman se vrací) mu upřít nemůžu a nechci. To, co se mi nelíbilo ve dvojce, je tady ale zdvojnásobeno a co se mi líbilo tu chybí. Změna režiséra je vidět a s ní i změna stylu. Je to špatný film. Dá se snést - ale lépe je ho nevidět. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, hlavně příšerná první půlka filmu. To je právě to, co trojku nejvíc sráží - neskutečně směšná první půlka, která je parodií a docela temná druhá půlka vrcholící na vrakovišti. Dost z toho čiší, že tůrci nevěděli jestli chtějí udělat komedii nebo akčňák. Nakonec z toho vzniknul hybrid, který je přesto díky druhé půlce koukatelný. A musím si taky přílít, Richard Pryor je opravdu příšerný, kdybych ho viděl ve více filmech, asi si na něj utvořím silnou alergii. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

No věděla jsem, do čeho asi tak přibližně jdu. Po zhlédnutí nejnovějšího snímku v létě, který je fakt super, řečech, že jednička a dvojka Supermana super a trojka a čtyřka jsou odpad, jsem tomu i trochu, teda hodně věřila. No lidi měli pravdu. Sice mě zaujala podoba tehdejšího a současného herce, ale ten děj?!!!! To byl jako vtip? Jak něco tak strašného může vůbec někdo vyprodukovat? Ani ty efekty tam žádné pořádné nebyly, jsem namlsaná novým Supermanem a hned tak něco mě jen tak neohromí... Vůbec mě to nezaujalo, celkem nuda. Tohle prostě víckrát ne a těším se na čtyřku, ať ji můžu ještě více pomluvit. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? V příběhu se střídají nesmyslné scény se scénami, u kterých se člověk musí křečovitě smát nebo brečet, a pro zpestření se nám tu objeví i nějaký ten trapný humor. Jedna * za příjezd do práce ve Ferrari (sice to asi neměla být komedie, ale budiž) a druhá za střílení buráky. No nic, usedám k počítači a jdu ovládnout svět. Jen si kvůli tomu budu muset nechat snížit IQ na 50. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • Když Superman vytváří diamant pouhou silou ruky, je to odkaz na původní komiksy, kde to dokázal taktéž. (WolfR)
  • Kostým Supermana (Christopher Reeve) měl být původně oblek, na kterém měly být vytvarované svaly. Reeveova profesionalita a pokusy o autenticitu vedly k tomu, že mladý herec si odmítl obléknout navrhovaný oblek a raději se zabýval přísným cvičením pod dohledem britského šampiona v kulturistice Davida Prowseho. (Jimmy15)
  • V úvodu příběhu okolo 4. minuty začne plyšovému chodícímu tučňáku hořet pravé zakrnělé křídlo. Když však dojde ke Clarku Kentovi (Christopher Reeve), hoří mu hlava a křídlo je netknuté. (Terva)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama