Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Taková nepovedená parodie nebo co. Třetí díl poslal Supermana ke spánku, asi dobře, že tak. Podle mě scénáristi pracovali s několika opravdu dobrými tématy, jako Superman schizofrenik, ale nedokázali je zvládnout. No a když se koukáte na hlavního padoucha, říkáte si, kde se ti Lexové Luthorové pořád berou (neexistuje někdo jiný zlý)? Lovestory se také nepovedla zakomponovat. 55% = 3/5 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Superman nikdy nebyl můj oblíbený komiksový hrdina, nicméně jedničku (a později Superman se vrací) mu upřít nemůžu a nechci. To, co se mi nelíbilo ve dvojce, je tady ale zdvojnásobeno a co se mi líbilo tu chybí. Změna režiséra je vidět a s ní i změna stylu. Je to špatný film. Dá se snést - ale lépe je ho nevidět. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt trapárna... Celkem zajimavy ještě je, jak Supermán má problémy sám se sebou, ale jinak hruza... Piko a ta ženská robot na konci, chchch, to bylo jak z nějaké dětské show. Richard Pryor tam měl asi působit jako komediální prvek. Tak za prvé, ten mi nikdy moc komediální nepřišel. A za druhé, pokud měl být komediální, tak nebyl a působil spíš vtěrně a negersky a jako uplnej chuj, co mi svým afrem leda tak lezl na nervy... ()

swed 

všechny recenze uživatele

I když třetí pokračování "pana dokonalého“ v mnohém připomíná epizodku z některého seriálu (odstavení Lois na dovolenou, kreace R. Priora…), nelze mu upřít (zvláště v první polovině) jistou atraktivnost a vyváženost tempa - film mě ani moc nenudil. V některých chvílích sice působí jako nechtěná parodie, z dnešního pohledu ale právě toto Superman je. Překousnete-li naivitu a možná až jistou televiznost snímku, budete se celkem bavit. 6/10 ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, hlavně příšerná první půlka filmu. To je právě to, co trojku nejvíc sráží - neskutečně směšná první půlka, která je parodií a docela temná druhá půlka vrcholící na vrakovišti. Dost z toho čiší, že tůrci nevěděli jestli chtějí udělat komedii nebo akčňák. Nakonec z toho vzniknul hybrid, který je přesto díky druhé půlce koukatelný. A musím si taky přílít, Richard Pryor je opravdu příšerný, kdybych ho viděl ve více filmech, asi si na něj utvořím silnou alergii. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • V záverečnej časti zvára Superman (Christopher Reeve) trup lode, ktorá je od ropy. Ropa je horľavina a tým pádom by celá loď začala horieť, prípadne vybuchla. (Budisovie)
  • Když Superman vytváří diamant pouhou silou ruky, je to odkaz na původní komiksy, kde to dokázal taktéž. (WolfR)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama