Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes Max je právě v pubertě a kromě obvyklých potíží tohoto věku ho pronásledují noční můry o tom, že by se jednou mohl podobat svému otci. Situace je o to horší, když se o něj začíná zajímat spolužačka Roxana. Zatímco se jeho spolužáci chystají na večírek ke Stacey, aby mohli v přímém přenosu sledovat koncert jejich idolu, rockového zpěváka Megavolťáka, Goofy oznámí svému synovi, že pojedou tábořit k Jezeru osudu. Když se Maxovi nepodaří otci nápad rozmluvit, namluví spolužákům, že jedou do Los Angeles na Megavolťákův koncert, se kterým prý Goofy kdysi hrál. Po prvním neradostném dni napadne Maxe přemalovat dědečkovu mapu tak, aby je přivedla do Los Angeles. Goofy sice zanedlouho zjistí pravdu, ale nic neřekne. Čeká, jestli se syn přizná sám. Během nebezpečné cesty, kdy jejich auto skončí v peřejích, se Max s otcem konečně sblíží a prozradí mu, že lhal kvůli Roxaně. Goofy navrhne, aby tedy jeli na koncert do Los Angeles. Podaří se jim proniknout nejen na koncert, ale dokonce i na pódium? (TV Nova)

(více)

Recenze (59)

MMJ 

všechny recenze uživatele

Takže co k tomuto říct.... Jezero Osudu ? Los Angels ? To je Yetti ? Aha..Já myslel že je to nějaká vyplašená, opelychaná, zlá opice který sebraly banán a ona utekla z nějaké daleké jungle.. Ale Roxaně a Maxíkovi jsem o přál již od začátku. "kolikpak má na hlavě vlasů Děd Vševěd" ? A nakonec.... BUM ! .... Za mě dobrý 3***.. 55% S pozdravem - Goooofyyyy ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Postava nahlúpleho, poblázneného, nemotorného psiska, ktorý sa vo Goofy, sa zrodila v štúdiach spoločnosti Walt Disney Production v roku 1932. Čiže v dobe vzniku celovečerného filmu "Goofy na výlete" mal tento animovaný hrdina šesdesiat tri rokov. To je dôchodkový vek aj pre ľudí, nie to pre psa. Goofy mal byť už dávno zahrabaný niekde na cintoríne domácich zvierat . Namiesto toho ho Disneyovci umelo držia pri živote a snažia sa na ňom zarobiť ešte nejaký ten dolár. Lenže už to nefunguje. Goofy je starý a nudný a ten jeho pubertálny synek Max je maximálny trkvas. Treba ich oboch utratiť. * ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Vítejte v roce 1995, kdy se Disney rozhodl odklonit od všech těch Bambi, Pocahontas nebo 101 Dalmatinů a rozhodl se vsadit na nejubožejší postavičku ze svých slavných kraťasů - Goofyho. Film jsem viděla už jako dítě a moc se mi nelíbil. Byl na mě až moc depresivní, protože v něm Goofy má syna Maxe, který je loser a poslední den školy udělá malér, kvůli kterému ředitel zavolá domů a udělá z něj kriminálníka. Goofy se rozhodne, že synáčka vezme s sebou na cestu napříč Amerikou na ryby, aniž by ho vůbec zajímalo, že Max má na prázdniny již jiné plány. A to je nejdepresivnější část filmu, do které se dokáže vžít jen ten, kdo měl rodiče typu Goofyho, rodiče, které se k puberťákovi stále chovají jako k pětiletému dítěti a nezajímá je, že prožívá své první lásky a snaží se nějak přežít v soukolí svých přátel a spolužáků. A o tom vlastně celý film je, že Goofy neposlouchá přání svého pubertálního syna, chová se k němu jak k dítěti a celý výlet je podle něj a nedělají nic, co by si Max přál. Nakonec Goofy prozře, že jeho synáček vyrostl v muže a má svůj život a on již nebude tak velkou měrou jeho součástí a jedou spolu na koncert Maxova oblíbeného zpěváka. Na celovečerák vsadili na špatného koně, protože tenhle snímek je primárně pro ty náctileté, ale s postavičkami pro děti. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Animovaná disneyovka, která nejspíš vznikla jen, aby něco vytřískala z populární postavičky, která v krátkých příbězích má vtip a švih. Celovečerák to neutáhne, má to dost děr a natahovaný děj. Ale pokud vám je 8 let, tak se to dá skousnout. Dospělý z toho má pouze nostalgickou vzpomínku na dětství. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film som videl prvýkrát keď som mal asi 8 rokov a v tom čase sa mi veľmi páčil. Keď sa na neho pozerám teraz, je to podľa mňa ešte lepší film než si pamätám. Páči sa mi vykreslenie vzťahu otca so synom, a ako neustále vedia prísť do konfliktu. A je tam podľa mňa veľa hĺbky by človek mohol čakať. Humor je tiež super, ale to je asi spôsobené faktom, že som mal rád Goofyho príbehy s jeho synom Maxom. Rovnako sa mi páčila aj muzika vo filme, a rovnako sa mi páči aj vzťah Maxa s Roxanou. K filmu sa môžem kedykoľvek vrátiť, videl som ho miliónkrát a myslím si, že ešte si ho určite ešte miliónkrát pozriem znovu.Hodnotenie: A ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Počas koncertu si je možné v dave všimnúť aj Mickey Mousea. (LuiCJ)
  • Meno P.J. je skratka od "Pete Junior". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama