Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (141)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečný mišmaš různých témat, kde se nakonec nic nevyřeší a kde je všechno vlastně takové, jak to čekáte. Prostě obyčejná romance, která má hlavní výhodu v tom, že jsou zde skvělá herecká jména. Jason Sudeikis mě zaujal asi nejvíc. I to málo procent je asi hlavně z úcty ke Garrymu Marshallovi. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál. Mať v jednom filme Jennifer, Kate, Juliu a Jasona je splnený sen tvorcov romantických komédií. Paradoxne, Marshall patrí k tým najskúsenejším z nich, ale tu to vôbec nezužitkoval. Chýbal vtip i pútavejšie príbehy, niečo, čo by chytilo za srdce. Valentín bol dobrý, Silvester slabší a Deň matiek zatiaľ najslabší. Čo bude ďalšie? Deň vďakyvzdania? Ešteže Vianoc sa chopili Briti (Láska nebeská). Veľmi slabé tri *... 50% ()

Reklama

Plaque 

všechny recenze uživatele

Natlačené partiou hercov a herečiek, ktoré majú v CéVéčku špecializáciu rodinné komédie na prvom mieste a to asi zaručilo aj najväčší úspech. Minimálne to udržiavali v miere únosnosti a stráviteľnosti. Boli tam aj vtipné pasáže, boli tam aj nudné časti. Boli tam aj pokusy na zamyslenie, boli tam aj pokusy o emócie. Boli tam aj dobré výkony a boli tam aj herecké podvrtnutia. No, jednoducho, bolo to také akurát. Na nedeľné popoludnie, keď si aj mozog potrebuje trochu odpočinúť, na hodinku a pol vypnúť a iba tak sa prevaľovať v dutine lebečnej bez akéhokoľvek zmyslu či potreby sa niečomu venovať. Svoj účel to splnilo na výbornú. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Zrejme to trošku nadhodnocujem ale na druhú stranu, prečo nie? Takmer každý príbeh vo filme ma bavil, dokonca vo mne prebudil emócie. Taktiež som prvýkrát bral Jasona Sudeikisa ako charakterného herca a sympaťaka. Kate Hudson má prirodzený sexepeal a Jennifer je super a krásna ako vždy. Takže super pohodový film, ktorý vám môžem odporúčiť :) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek nestál za nic, ale postupem času se to docela rozjelo, takže jsem se místy celkem slušně bavila. Největší zásluhu na tom měla Jennifer Aniston, ovšem Jason Sudeikis taky nebyl špatný. Je však třeba zohlednit fakt, že v reálném životě nekončí všechno tak sluníčkově jako v téhle milé oddechovce, která svým obsahem osloví spíše ženy než muže. (55%) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama