Reklama

Reklama

trustWHO

  • Německo WHO - Am Tropf der Geldgeber
Trailer
Německo / Rakousko, 2018, 85 min

Režie:

Lilian Franck

Scénář:

Lilian Franck

Kamera:

Robert Cibis

Hrají:

Harry Smith (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý odkrýva pozadie farmaceutickej lobby a podvodoch na ľuďoch - dnes sa to prejavuje v súvislosti s koronavírusom. Niektoré vlády uzavreli tajné dohody s farmaceutickými spoločnosťami, že ak WHO vyhlási pandémiu šiesteho stupňa, bude sa od nich okrem iného vyžadovať nákup ich vakcíny. Oplatí sa pozrieť. ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla vyšší, přidaná hodnota dokumentu nulová. O vlivu farmaceutického průmyslu na WHO se ví, stejně jako o zveličování pandemií (zmíněná prasečí chřipka, o novějším koronaviru ani nemluvě), toto všechno jsou vážné problémy. Nemělo by být zapomenuto, že ještě v dubnu 2020 WHO pokládala roušky za zbytečné, přičemž následně otočila o 180 stupňů a roušky se staly po celém světě nutností, ačkoli doposud nebyl seriózně dokázán jejich smysl. Zklamán jsem byl tématem radiace a jaderné energie - to by nebyli Němci, aby si nekopli do jaderné energetiky. Z německého úhlu pohledu by bylo nejlepší utvořit 100 % energetického mixu z obnovitelných zdrojů, nicméně to je utopie. Německé a rakouské argumenty proti jaderné energetice jsou spíše směšné a v tomto dokumentu zcela bezpředmětné. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Dobrý dokument o skorumpovanom farmaceutickom priemysle a WHO. Najlepšia informácia priamo od bývalej riaditeľky WHO na záver dokumentu: 70% financii pochádza od darcov, ktorí chcú mať následne vplyv, aj keď je v rozpore s WHO. Ideálny dokument na pozretie počas covid pandémie. Možno niekomu otvorí oči. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama