Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Záverečná časť (dúfajme) neprekonáva predošlé pokračovania, no ani neklesá kvalitatívne dole (pretože už nemá kam, hehe) akurát je to celkom prehnane preplácané lacnými Asylum efektami a to už bilo do očí viac ako pri iných filmoch podobného zamerania. The Last Sharknado je poskladané z viacerých fragmentov, každá kapitola má cca 15 minút. Naši hrdinovia teraz cestujú naprieč časom aby zastavili prvé Sharknado, no to s nimi záhadne cestuje tiež. Stretnú sa s dinosaurmi, čarodejníkom Merlinom v stredoveku, Billy Kidom na divokom západe, objavia sa aj v budúcnosti a budú bojovať proti robotickým žralokom. Je to proste plné absurdností, na čo sme od tejto série zvyknutý. Akurát to už bolo neprehľadné. Potešil ma spevák Twisted Sisters Dee snider ako šerif, jeho postava bola príjemne uveriteľná a herecký výkon tu na počudovanie podával najlepšie. Čo bolo celkom smutné bola ďalšia postava z Beverly Hills 90210. Tori Spelling, Vyzerala strašne, ako by sa vyliečila zo závislosti na heroine. Takže to zhrniem, nehovorím, že najlepšie, ale minimálne obstojné zakončenie tejto najbizarnejšej filmovej série v histórií kinematografie. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zábavné finále této ujeté série, které sice stále pomrkávalo na známé franšízy, ale drželo se o něco víc zpět, než zejména jeho dva poslední předchůdci. To hlavně znamenalo o dost vážnější tón spíš blížící se jedničce (která tehdy ještě nevěděla, v co se rozroste) a trochu ucelenější děj, který se vyloženě zabýval cestováním časem a řešením, jak změnit minulost, aby se už žádná žraločí tornáda nekonala. Časové skoky mě obzvlášť bavily. Stihli jsme se podívat do pravěku, středověku, období revoluce, ale i vzdálené budoucnosti. Vše pojato klasicky svérázně, kreativně a s humorem na jazyku. Spousta věcí samozřejmě nedávala žádný smysl, některé byly vyloženě nedotažené, ale co může člověk od Žraločího tornáda očekávat? Mohlo to být mnohem horší. Já jsem spokojen, po trojce mě tento díl bavil asi nejvíc a jsem rád, že série dostala celkem kvalitní tečku. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som aj rád, že to skončilo. Last Sharknado je totiž lepšie ako posledné 2 diely, dejovo všetko pekne uzavrelo a rozlúčilo sa aspoň trochu na úrovni. Prekvapením je, že z dejového hľadiska je to celkom hutné, ale vzhľadom na posledný diel, ktorý celú situáciu značne skomplikoval a položil množstvo otázok, je to asi pochopiteľné. V poslednej časti cestujeme v čase, pričom pobaví najmä úvod s dinosaurami alebo obdobie americkej občianskej vojny. V druhej polovici tomu mierne dochádza dych, našťastie film predtým ako začne nudiť skončí. Každopádne, to že takýto film mal premiéru na červenom koberci(kto neverí nech si vygoogli) len podčiarkuje fakt, že Sharknado sa stalo v kruhoch béčkových šialeností kultom. Ian Ziering a Tara Reid vďaka nemu obnovili na čas svoju zašlú slávu a Anthony Ferrante sa navždy zapísal do pamäte niektorých ľudí a tiež už asi nič známejšie nenatočí. Poprosím žiadne sequely ani rebooty v dohľadnej dobe. Úprimne si myslím, že séria by nemala čo ponúknuť a je už absolútne vyčerpaná. Medzi 2* a 3*, ale keď je to teda naposledy, tak tomuto skvostu trocha prilepším. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejbizarnější filmová série na světě došla ke svému konci a nutno říct, že ještě že tak, jelikož už v posledních dílech je znát, že došli nápady. Ale šest (!) dílů je teda něco. Jako upřímně, tady pořád ještě nějaké nápady jsou, zvlášť závěrečný boj v tornádu (díky kterému dávám tu třetí hvězdu), kde je Kleopatra, Hitler a bůh ví kdo ještě je něco neskutečně absurdního. A s pravěkem to taky byla docela síla. Pak ještě pár scének a zvlášť hrozné zpracování (a příšerní vedlejší herci) tomu dává grády, zbytek ale dost nudí. Fakt je znát, že bylo na čase to ukončit, ale co, i tak se tenhle díl podle mě řadí mezi ty lepší. 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Last Sharknado: It's About Time“ je za mě trochu slabší díl v rámci celé série. Sem tam mě zamrzelo, že některé digitální triky jsou opravdu odfláknuté. Ale jsou zde kamea herců, kteří mě bavili, jsou zde dobré, cool scény a je zde humor, který vám musí sednout. Ale pokud se vám líbily předchozí díly, sedne vám i tenhle. Ian Ziering vytvořil jednu z nejikoničtějších béčkových postav posledních let. Kdo by to byl do něj řekl. I ta Tara vás tu bude bavit. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama