Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 9 h 6 min (Minutáž: 58–66 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Hrají:

Brian Cox, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Nicholas Braun, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Dasha Nekrasova, Jordan Lage, Alan Ruck (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal jeho vzdorovitý syn Kendall, sa na začiatku tretej sezóny ocitol v nebezpečnej situácii a snaží sa zabezpečiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie narastá a hrozí, že neľútostný firemný boj sa zmení na rodinnú vojnu... (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se pomalu začínáme přesouvat od "Best thing on tv right now" k "Best thing on anything ever". Royové jsou všichni ještě zkaženější, ubožejší a nenapravitelnější (pravděpodobně neexistující slovo), než kdy dřív, a já je všechny miluju čím dál tím víc. A to nemyslím jenom tak, že mě neskutečně baví je sledovat (i když to je taky rozhodně pravda), chci tím taky říct, že ty emocionální momenty na mě fakt zabírají, a to vyžaduje fakt talent, napsat a zahrát takové postavy. Myslím, že lepší už to být nemůže, ale počkám si na čtvrtou sérii. Btw: v téhle sérii bylo strašně moc narážek na incest a moje jediná otázka zní: Kde byly doteď? 10/10 ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tuhle rodinu nesnáším...Přesto nebo právě proto mě pořád drží pod krkem a nutí se dívat dál a dál a dál...Po každé sérii je mi špatně a děkuji bohu, že nemám ani vindru zato spoustu lásky a svou rodinu. Sorry jsem trochu patetická a emotivní, ale mě to vždycky citově sejme. Za mě odporných 95% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích zkušenostech jsem od třetí řady seriálu očekával výborně zvládnutou podívanou, doplněnou o depresivní atmosféru, která ve mně často vyvolává pocit znechucení (až úplného hnusu). A přesně to jsem i dostal. Pravda, v polovině řady jsem si už trochu stěžoval právě na nedostatky v atmosféře, ale poslední tři epizody mě spolehlivě umlčely. Ano, i třetí návrat do lůna rodiny Royových jsem si mocně užil a stále mi není tak úplně jasné, jak mě může tolik bavit seriál, v němž nevystupuje jediná alespoň trochu kladná postava. / Poučení: Máš slabý žaludek? Před sledováním si dej kinedryl. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni polovinu jsem premyslel jestli to nevzdam. Prislo mi, ze to jde odnokud nikam, tvurci se snazi zbavit, nekterych linek z minula a postavy a jejich promluvy jedou na setrvacnik... Pak se to ale zlomi a druha pulka si nezada s prvni sezonou. No tak snad se ve ctvrte sezone povede udrzet kvalitu spise te druhe pulky treti. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mojich očiach tieto dialógy ešte predčili Breaking Bad. Je to neskutočne skvele napísané a tak uveriteľné po každej stránke ako nič, čo som doteraz videla. Herecky ide o totálnu exhibíciu, akoby sa herci predbiehali, kto to zahrá lepšie a ja sa fakt neviem rozhodnúť. V celej tej strašnej mizérii a blate osobných prehier, v ktorých sa všetci plácajú, ma dokonca presviedčajú, že stále sú to ľudia, ktorým na sebe v tom poslednom kútiku duše záleží. A nie je to umelé ani prehnané, je to dokonalé. A v neposlednom rade si maximálne vychutnávam hudbu. To je skrátka jeden veľký majsterštyk. ()

Galerie (109)

Reklama

Reklama