Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro střední generaci, který "zrujnuje vaše dětství". V závěru režisér přepnul na autopilota.scénář vypadá jako kdyby ho napsala matka na skákacím míči v době " uprostřed roku 2000. Film je prostě kolosální plýtvání časem. Hodnocení na tři hvězdy dávám za úžasný smysl pro humor a vtipné hlášky. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi byla muzika, coz je smutne. Shaft je dost velka a zabavna legenda, ale tohle nove pojeti se podle me  nepovedlo. Je to takovy pejskokocickovy dort, neco mezi blaxploitationem, teenagerskou komedii, rodinnym filmem, cele je to prilis ciste. I spinave drogove ghetto je prilis ciste...tudiz to cele pusobi falesne. SLJ se tam snazil, ale spis to vypadalo jakoby to nekomu slibil a pak toho litoval. Nejak to odehral, ale na Oscara to rozhodne nebylo... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A JMENUJU SE SHAFT...“ /// Starej a mladej (Shaft. Je třeba vzít v potaz Drsnýho Shafta z roku 2000). Na začátku jsem ani jednomu nevěřil. Samuel mi připadal starej a mladej zase… spíš trapnej. Nakonec to střetnutí fotr – syn celkem funguje i po tý komický stránce. Jablko totiž nespadlo daleko od podělanýho stromu. Ze všeho nejvíc je to detektivka (pátrání po smrti kámoše, mešita, drogy… a drsnej Shaft), občas akční střet. A švindlování se nevyplácí… možná trochu staromódní, ale celkem fajn! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často mi říkaj, že nemám zvracet na nóbl holky. 2.) Nevím, jestli mám skončit s prací u sboru. 3.) Chtěl bych mít príma tátu. 4.) Thx za titule „need4seed“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(75%) Musím teda říci, že jsem velmi příjemně překvapen. Neboť předchozí film zvaný „Drsnej Shaft“ z r.2000 mi moc nesedl (byl jsem rád, když jsem hodnocením udělil slabší 2* a 35%). Samuel L. Jakcson tam určitě zahrál dobrou postavu, ale zbytek filmových aspektů stálo za starou bačkoru. Co se týče tohoto nového pokračování po 19 letech, moc jsem nečekal, ale přeci jenom jsem se na 70 letého Samuela těšil. Ve finále jsem opravdu rád, že jsem se v tomto snímku nezklamal. Sice se nejedná o bůh ví jakou pecku, ale na druhou stranu si nemůžu moc stěžovat. Je to neškodný film, který si na nic nehraje, žádnou hlubokou chybu bych v tom nehledal. Co se týče akce, rozhodně nečekejte, že jí tu bude kvantum. Do první cca hodiny je tu pár obyčejných bitek a chvatů. Poté tu máme převážně přestřelky. 2 v baru a jedna finální akce. Abych to zhodnotil, byla relativně slušně natočena, neurazí, ale ani neuchvátí. Ale o tom ten film rozhodně není. Je to především o postavě starého Shafta a jeho syna juniora Shafta. Samotný Jackson je zde skvělý, sehrál ještě větší výkon než v jedničce. Měl přímo skvělé, drsné hlášky. Jeho syn to též zahrál docela slušně. O tom ten film byl stavěný. Jen ta cca 3/3 snímku trochu už drhla, zpomalilo se tempo, upozadil se děj a už to bylo takové trochu méně záživné, prostě tomu tak nějak došla šťáva. Ale to asi přeháním, furt to bylo celkově vydařené dílko. I hudba se docela povedla, byla tedy podobná jak v původním snímku i když ji skládal tentokrát jiný skladatel. Stylem to bylo zcela něco jiného, jsem rád, že jsem tomu dal šanci. Když beru v potaz to, jak mi původní záležitost nesedla, palec nahoru. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Roundtreeho Shafty jsem nevidel, Samuelovo jo a nijak zvlast me nebral a tohle je bohuzel podobnej pripad. V podstate prumerna kriminalka s tuctovym pribehem, kde je akce pomalu a neni buhvijak natocena a jediny, co film tahne z bahna je hlavni dvojice. Respektive hlavne teda Samuel, ten hlaskuje jak o zivot, nicmene Usher mu docela dobre nahrava a neni nastesti tak otravnej, jak jsem se obaval. Par scen je vcelku cool, spousta hlasek pobavi, ale to je tak vsechno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama