Reklama

Reklama

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Diskuze

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

Frankk

Nože plač ešte kúsok, možno CEOs Hollywoodu vypočujú Frankka z českej republiky s 200 hodnoteniami na csfd:)

Frankk

Frankk (hodnocení, recenze)

Doufám ,že to bude džendrově vyvážený!!!A snad tam hoděj i nějakýho teplýho černýho.Třeba černej teplej Sauron by byl podle mě ideální.Ať udělaj z už tak zničeného příběhu ještě větší sračku.

na příspěvěk reagoval Ingtar2

Jaeger

Jaeger (hodnocení, recenze)

mnx

alebo Amazon mohol natocit to iste, bez toho aby to strcil do sveta Arda, a zaplatil by za to dokopy 400milionov, nie miliardy a bola by to win win situacia (a v konecnom dosledku by bol asi v tomto v pluse)

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

KASUGI

Metoda adaptování díla v dnešní době:

Krok1: tvrdit, že původní předloha je limitující a neumožňuje vyprávět dobrý příběh

Krok2: napsat něco co se nedrží předlohy (kvalita typicky na úrovni vyprávění 5ti letého dítěte)

Krok3: Obsadit do hlavních rolí různorodé národnosti a gendry atd

Krok4: Když lidi začnou kritizovat příběh který nedává smysl a nedrží se předlohy - Nazvat je rasisty, homofoby a jinými trendy nálepkami. 

Krok5: Profit!

na příspěvěk reagoval Jaeger

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

prkalil

Takže plácejme po ramenou žáka, co neumí napočítat do tří, stejně jako žáka, co vyhraje matematickou olympiádu? To by bylo panečku krásně na světě, kdyby tu každý koukal jen na to, na co se těší a všechno mělo bez rozdílu 90%. Absence kritiky a negativních hodnocení je známka pro tvůrce, že to dělají dobře a můžou (v těch hrůzách) pokračovat dál. Druhá věc je ovšem dnešní zvrácená doba bez sebereflexe, kdy tvůrci i přes obrovskou vlnu kritiky označují za viníky diváctvo.  Stačí někoho onálepkovat haterem, rasistou, sexistou a je klid. Děs.

na příspěvěk reagoval MoziMedve

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

prkalil

předpokládám, že svoje slzy by mohli utřít bankovkami ale chápu co myslíš. Herci za špatný scénář nemohou a v době kdy podepisovali smlouvy se to muselo jevit jako suprová příležitost. Pokud bych byl dostal coby možnost jít na komparz za křoví, byl bych na to tenkrát skočil a pak bych byl sám součástí toho zla. Co mě jenom mrzí, že při všech těch penězích co do toho nalili se neušlo ani trochu na schopného scénáristu? 

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

MoziMedve

To tě šlechtí. Lepší ale je vybírat si ke koukání věci, u kterých je předpoklad, že se ti budou líbit a budeš je moci pochválit. To je totiž lepší nejen pro tvůrce, ale i pro tebe, a to nejen proto, že ses nenudil, případně poučil nebo jinak mentálně obohatil, ale vyhnul ses negativitě, která by ti nakonec uškodila. A je to lepší i pro tvůrce Prstenů moci. No jen si představ, že mezi nimi jsou tvoji kamarádi nebo někdo z rodiny, jak by jim asi bylo, když se určitě hodně snažili, že jim to někdo nemilosrdně poplive... :)

na příspěvěk reagoval MoziMedve, KASUGI

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

Mám morální dilema. Pokud na to koukat nebudu, nebudu moct objektivně tvrdit, že je to sračka a proč. Ale po shlédnutí kompletní první série fakt nevéřím že tvůrci mají na to dát dohromady cokoliv koukatelného...

na příspěvěk reagoval prkalil

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Tak trailer vyzera skvele. Vizual opat magicky a o tri levely lepsi ako vsetko ostatne. Tesim tesim.

mnx

mnx (hodnocení, recenze)

Pesbili

Trošku mi připomínáte hejty skalních fanoušků na Jacksonova Pána prstenů v době, kdy šel do kin. Ten ale na rozdíl od Prstenů moci tu knižní předlohu měl. Taky každý, kdo se rozhodl knihu přečíst až po filmech, tak celkem zíral, o co všechno Jackson Pána prstenů ochudil, nebo co si naopak až absurdně přibarvil. Proto se té trilogii mezi fanoušky říká Jacksonův Pán prstenů. Ale to taky nevadilo, držet se striktně pravidel by znamenalo celý obsáhlý (a nesmírně drahý) seriál, který by ve výsledku možná spíš nudil (kromě těch skalních fanoušků, ti by určitě byli spokojení). A osobně nevidím vůbec nic špatného založit další seriál jen na Tolkienových úryvcích, a zbytek si prostě domyslet. Zvlášť, když tolkienův svět je pořád nesmírně populární, tak proč na tom něco dalšího nevytěžit. Mně se to líbilo, protože ta atmosféra tam je. A tvrdit, že autoři žádnou knihu od Tolkiena nikdy nečetli, to je dost odvážné.

na příspěvěk reagoval Jaeger

Pesbili

Pesbili (hodnocení, recenze)

Karlosz

Hlupák se ozval. To nechápeš, že fanouškům nevadí, že tam autoři nacpali všechny možné lidské rasy, které tam nemají co dělat, a s Tolkienem si vytírají prdel, ale že fanouškům vadí, že vůbec nerespektujou předlohu a točej naprostou fanfikci, která vůbec není dobrá. Jediný důvod, proč na to lidi koukali, bylo to, že to mělo název Pán Prstenů. Autoři tohoto vraku nikdy žádnou knihu od Tolkiena nikdy nečetli.

na příspěvěk reagoval mnx

kak2s

kak2s (hodnocení, recenze)

Druhá řada bude na službě Amazon Prime Video premiérovat pravděpodobně někdy v první polovině roku 2024, tak snad to zase neodloží

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

už aby to bylo moc se těším a doufám že se to zdejším hejtrům a náckům dále nebude líbit... 

na příspěvěk reagoval NoneOne, Pesbili

Reklama

Reklama