Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (54)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Za mě celkem slušné sci-fi, moc toho v poslední době nebylo. Než vidět zas a znovu tupé kecy o midi chlorianech a sledování opět stejného příběhu o veleúžasném jedii jenž máchá světelným mečem a je nesmrtelnější než chuck norris.  Určitě jsem zvědavej i na pokračování, stejně jako 90% haters zde, který to sjedou až do konce hned jak to vyjde. Určitě zde mohlo být více akce, trochu lépe uchopený příběh, ale i tak jsem vděčnej, že je vůbec něco a třeba další díl přinese lepší pokračování. Na to že mělo jít o StarWars, tak jsem fakt rád, že se tak nestalo a přepracování je určitě lepší, než kdybychom tu hodinu koukali na výcvik se světelným mečem a posledních 30min sledovali pár křižníků co zázrakem sejme pár malejch stíhaček a nesmrtelnýho jedie. Jako fanda sci-fi oceňuju, že měl někdo koule přijít s něčím novým a propojil hned několik titulů. Uvidíme jestli se ten skrytý potenciál nakonec využije nebo ne, trochu se děsim pokračování, když to má být už v dubnu, ale třeba se točilo současně a to lepší se schovává do 2. části, aby si vydupali budget na další pokračování a možná i větší budget.

plakát

Battle Star Wars (2020) odpad!

Hrozná lobotomie, narazil sem náhodou a měl sem to přeskočit :D vydržel sem úctyhodných 25min a fakt bych to nikomu nepřál, hroznej brak.

plakát

Ahsoka - Část 3: Čas odletu (2023) (epizoda) 

Vcelku dost bídná epizoda a zajímavý trend, kdy začínáme na 55min poté stačí 42min a u 3. epizody už nám stačí jen 35 min, možná brzy budou 10min díly. POZOR SPOILER ...... Možná nás Filoni chtěl ušetřit nekonečné sledování nudné bídy, ale mohl možná i více. 1000x přehraný výcvik jedi na lodi s dechberoucími žvásty o síle, který opět nic nového nepřinese, ale tak nějak tam vždy být musí. Srdcervoucí fňukání o lodě od senátorů a kulervoucí 10s záběr na jakousi ehm novo republikovou flotilu, kterou možná uvidíme v posledním díle. Snad i s kapitány bez lobotomie oproti cpt. Heyllovi z 1. epizody. Na závěr alespoň trochu probírající přestřelka mezi purgilly, celkově bídná epizoda, ikdyž jde o 35min kraťas.

plakát

Terrifier (2017) 

Chudý, nudný, předvídatelný a bezhlavý degeš vraždění klauna. Tak trochu kombinace jiných hororů. Pokud máte rádi krev a bezduchý bodání, sekání apod. tak asi ok. O nějaký super zážitek se určitě nejedná.

plakát

Creed III (2023) 

Za mě hodně slabé co se boje i tréninku týče, spíše jde rodinné drama, kterého fanoušek moc nejsem a jestliže někdo tvrdil o dvojce, že byla vyčuchlá, tak trojka už není ani vyčuchlá. Neříkám úplný odpad to není, koukat se na to dá, ale čekal jsem více boje, tréninku a méně family scén. Přeci jen Jordanovi je 36 let, né 76 let jako Stallonemu, ale živější box by předvedl určitě i Stallone dnes. Než si toto pustit znova, tak radši starší díly Rockyho, Těžkou váhu nebo předešlé Creedy, tento díl je neskutečně utahaný bez akce.

plakát

Shazam! (2019) odpad!

Tohle je tragický jak příběhově tak hereckými výkony. Parta dětí co si hraje na hrdiny a záporáci taky po dvojnásobné lobotomii. Nic než ztráta času.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Proč ? omg proč ? 2k17 nestačilo ? Co takhle natočit pokračování když nic jinýho. Tohle parazitování s přitočením 20min duchaplných momentek a vydání rádoby nového dílu, přitom je to sračka jako verze z 2017 a záporáky radši nekomentovat.

plakát

Sluha národa (2015) (seriál) odpad!

Nerozumím kde tohle vzalo 70%, za mě neskutečná nuda, sem tam drobnej suchej vtípek jinak nic, ale fanoušci Ordinace, Ulice apod. hnoje si jistě přijdou na své.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) odpad!

Neskutečná sračka a jasnej důkaz toho, že prostředků pro veřejnoprávní TV je škoda. Dlouho jsem neviděl tak strašně tupou pohádku jako je tato, ale není divu když je to dílo Slováků. Obsazení a výkony herců tragické, stejně jako celé zpracování této pohádky, jedinej Sokol to tam chvilkama zachraňuje. Kéž by Slováci radši zůstali u těch svých Jánošíků a Tater. Snad toto brzy pomře někde v zapomnění a nebudou to vysílat každej rok, bizáru je v TV dost i bez toho. Zlaté staré krkonošské pohádky tenhle ksindl tomu nesahá ani po kotníky.