Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (54)

Likan7 

všechny recenze uživatele

To se snad fakt ani nedá přirovnat k jednohubce. Teoreticky tu je všechno, co by animák měl mít. Jenže na prostoru hodiny dvacet je všechno tak šíleně z rychlíku, že si člověk sotva stíhá odškrtávat povinné položky pro animovaný film pro nejmenší. Psí veličenstvo je veselé, barevné, pro děti vtipné a i když z toho rodiče vyjdou s několika odřeninami a uzívanou pusou, přežijí to taky. Nic víc, nic míň. Jen kraťoučký animák pro nejmenší, s několika vtipy pro dospělejší publiku. ()

Carollinee 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím že tento kreslený film je špatný vzor pro děti a navíc ponižuje Donalda Trumpa hlavně tím jak se zde chová ohledně te feny ani nemluvě chová se tam jako zlatokopka hlavně potom co zjistila ze hlavní postava je z královské rodiny a ohledně té zmalované a tlusté fenky tak tu bych tam nedávala hlavně proto že se tam snažila dvakrát někoho znásilnit i vtipi jsou trapné a nudné takže toto je me rozhodnutí a proto dávám 1/10 ()

Reklama

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jsem si řekl, že se konečně jedná o animák, kterému jsem ochoten udělit pět hvězd. Když jsem přišel na csfd, nestačil jsem se divit velice slabému hodnocení. Poukazování na skutečné osobnosti mi přišlo úsměvné, od animáku jsem nečekal nějaký promyšlený příběh či scénář, takže ani zde jsem nebyl zklamán. Co se mi naopak líbilo, byly skvělé animace a pohyby postav, u kterých jsem se upřímně zasmál. V tomto smyslu zde bylo plno originálních nápadů. Snímek navíc není obrázkově a animačně přeplácaný, jak bývá u animáků poslední dobou zvykem. Upřímně nechápu očekávání lidí, kteří hodnotí u animáku sofistikovanost příběhu. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděla tak neuvěřitelně nevkusný animák. Počínaje Trumpem a pokusem o znásilnění v prvních 10 minutách, přes šíleně nudné až trapné vtipy až k dost grafickému násilí. Ne jeden, ale dva různé joky s "pussy" pointou ("Don't be such a pussy....cat"). Ta "opravdová láska" je teda taky dost zvláštní. Fena Wonder nemá o Rexe nejmenší zájem, dokud nezjistí, že je to královský pes. Velice evidentně se chová jako zlatokopka, ale film na to úplně zapomene a snaží se to prodat jako lásku na první pohled. Do toho naťukne i téma domácího násilí na ženách. Já vím, že jde o animované psy, ale celý ten film je jedna špatná lekce pro děti. Fuj. 1* ()

Futulama 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhrnieme: Donald Trump, fekálny humor, pomočovanie, kecy o tom aká je fena nadržaná a ako sa rozpaluje, pokus o znásilnenie fenou, zrada ako v Levom královi, záchrana z vody ako v Spoločenstve prsteňa, pes Tyson ktorý vyzerá ako gorila a kentaurožirafopes Vanda (telo mi pripomínalo koňa, krk žirafí a hlava psia) ktorá bola zlatokopka. 1* za fight club ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama