Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, postavený na klasických schémach a riešeniach. Ale to nevadí, pretože tvorcovia dokázali využiť dané možnosti dosť šikovne. Jednotlivé psi, z hľadiska charakterov, majú veľký potenciál. Tie však neboli dostatočne využité. Taktiež trochu postrácam viac vydarenejších dialógov a zábavnejších scén. Každopádne, animák (a to nielen vďaka psom) dokáže osloviť nielen mladších, ale aj starších. P.S.: Grafická imitácia „predstaviteľov“ UK a USA je takmer bezchybná! Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bohužel nepobavil ani mě ani moje děti. Velmi průměrně natočené a takřka bez jediného slušného vtipu. Přitom bez potenciálu to nebylo - Donald Trump, královna... to chtělo hodně talentu, natočit to takhle nudně. Na vině je jak scénář, tak timing takřka všech scén. To že je příběh velmi předvídatelný bych klidně přešel, ale že je hlavní hrdina pěknej hajzl a pak je z něj jen zamilovanej hajzl, to vadilo jak mně tak dětem. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

To se snad fakt ani nedá přirovnat k jednohubce. Teoreticky tu je všechno, co by animák měl mít. Jenže na prostoru hodiny dvacet je všechno tak šíleně z rychlíku, že si člověk sotva stíhá odškrtávat povinné položky pro animovaný film pro nejmenší. Psí veličenstvo je veselé, barevné, pro děti vtipné a i když z toho rodiče vyjdou s několika odřeninami a uzívanou pusou, přežijí to taky. Nic víc, nic míň. Jen kraťoučký animák pro nejmenší, s několika vtipy pro dospělejší publiku. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tento film se pro mě zdál být takovým průměrným filmem. Ačkoliv jsem se v průběhu sledování a chroustání Popcornu zmýlil. Ten animák dosáhl vychytané roztomilosti hlavního hrdiny psa Rexe, který tak nějak si přes překážky plní o čem sní a to je jeho láska Vanda. Velice mě překvapil Trump, u kterého jsem si myslel, že zesměšnili Ameriku, jak byl při síle a jak se zakousl Rex do jeho "choulostivých míst". Nesmí chybět ani chvilka takové nevydařené romantiky mezi pejskem Trumpa. Film mě velice potěšil a dabing Vojty Kotka to okořenil. ()

Futulama 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhrnieme: Donald Trump, fekálny humor, pomočovanie, kecy o tom aká je fena nadržaná a ako sa rozpaluje, pokus o znásilnenie fenou, zrada ako v Levom královi, záchrana z vody ako v Spoločenstve prsteňa, pes Tyson ktorý vyzerá ako gorila a kentaurožirafopes Vanda (telo mi pripomínalo koňa, krk žirafí a hlava psia) ktorá bola zlatokopka. 1* za fight club ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama