Reklama

Reklama

Tanec v srdci

  • Česko Tanec proti pravidlům (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý mistr ve společenském tanci Scott Hastings tančí od šesti let a roky pracuje na tom, aby se s partnerkou Liz stal šampionem Jižní Austrálie v latinskoamerických tancích. Nikdo nepochybuje, že se jim to povede. Jenže Scott se díky svéhlavosti ocitne tři týdny před inkriminovanou Grand Prix bez partnerky. Vnutí se mu nesmělá začátečnice Fran, která v tanečním studiu spíš voskovala parkety a myla hrnky od kafe. Ta má stejně jako Scott chuť tančit vlastní kroky, které jsou ale pro porotu nepřípustné. Partnerstvím s Fran Scott naprosto vyděsí své nejbližší. Jenže kouzla se dějí právě v momentech, kdy to nejméně čekáte, což také Scott s Fran brzy objeví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Angie91 

všechny recenze uživatele

Místy velmi zdařilé taneční scény s kouzlem latinsko-amerických tanců. Na druhou stranu komedie hadr a já přemýšlela jestli se nejedná o jednodílný sitcom?! Možná kdyby víc tančili než mluvili a to hlavně při závěrečné scéně, kdy se těšíte, že vyvrcholí vše o co se ti dva snažili a oni se mezitím přetahovali o kus šňůry! Já jsem od toho tedy čekala víc a nezlobte se na mě, ale jestli je kvalitnější než Hříšný tanec (dle hodnocení) tak to jsem asi mimozemšťan z jiné planety! ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Žít ve strachu,je jako žít jen napůl." ...Jsou filmy na které když se po letech znovu podívám, tak nemám potřebu si v duchu říct" bože jak se mě tohle mohlo tenkrát líbit?" Nenápadná Fran po boku svého tanečního partnera Scotta rozkvete v půvabnou růži. Jak nejlíp se protancovat k vítězství než srdcem. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Presne tento typ romantiky mi dobre padol počas týchto horúcich letných mesiacov. Ale asi by som z nej mal radosť v ľubovoľný čas roka, len momentálne je to proste zábavnejšie. Spočiatku mi film pripadal celkom tuctový, ale akonáhle sa rozozvučali španielske rytmy, Strictly Ballroom sa zrazu nakopol a chvalabohu hispánskym rytmom patril aj záver. Áno, je to predvídateľné, ale aj v tom tkvie čaro filmu, jednoducho ak máte radi Dirty Dancing okrem iného aj práve kvôli tomu, že nepochybujete o tom, ako skončí, tak budete mať radosť z rovnakého dôvodu aj z Vášni v srdci. Luhrmann našťastie pochopil, že hodinka a pol je tak akurát, takže jeho film neobsahuje ani minútu navyše a ani o minútu menej, než je potrebné. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Technicky dokonalé dílko se srdcem (nejen v názvu). Luhrmannovo australské "Moulin Rouge" je prvním důkazem režisérova citu pro rytmus a snovou atmosféru... Rudá barva vyzařuje z každého záběru, obličeje herců jsou snímány z extrémní blízkosti a náhlé střihy mezi jednotlivými scénami ještě více stírají hranici mezi realitou, která je zde nepodstatná, a magickým filmovým světem. "Strictly Ballroom" je ale především romantická komedie, která se vrací až někam k dobám Freda Astairea a Ginger Rogers, pro které byl tanec rovněž tím jediným, na čem ve skutečnosti záleželo. 9/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tanecnik Hastings tancuje uz od 6 dni od narodenia a tuna v tomto filme chce prerazit, aby sa stal sampionom Latinskej Ameriky v juhoaustralskych tancoch. Alebo tak nejako. Lenze namiesto jednej pipky tancuje s druhou. Aspon takto nejako si to ja pamatam, jo a este si pamatam, ze som sa nudil. A Nudu vo filmoch nemam rad. A to tak, ze velmi! 50 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama