Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kucky, kucky tohle byla ale slátanina. Nejen že se snažili neúspěšně navázat na jedničku, ale ještě k tomu se na to pomalu ani nedalo dívat. Jo, když scénář stojí za hovno, tak z hovna bič neupleteš – to už znaly i naše babičky. Jediné štěstí bylo, že tam hrála Michelle Pfeiffer, která byla prostě coby „drsňačka“ k sežrání. Jinak bych u toho asi nudou usnul, nebo si ohryzal všechny nehty. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Film, který těží z úspěchu první Pomády, která byla prostě úžasný muzikál, což se v tomhle případě říct nedá. Nemám nic proti Michelle Pfeiffer, ale myslím, že i ten nevýrazný výkon Olivie Newton-John byl lepší. No a chybí mi tu samozřejmě legendární John Travolta. Tak další pokus o natočení důstojného pokračování skvělého filmu opět zklamal a zřejmý pokus o snadný výdělek Hollywoodu končí v propadlišti filmových dějin. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už mi z těch špatných filmů jebe, ale tady se alespoň daly nějaké písničky poslouchat, hlavní hrdinka byla prcatelná (soudím že to bude tím, že to byla mladá Mišél Frajter což je číča vskutku výstavní) a tak jsem si broukala wuuhůůů ůůůhůůů rajdr a pár dalších odrhovaček a byla ráda , že na mě nevykoukne tlustej Seagal nebo něco podobně otřesnýho, co se ve 300 nejhorších nachází. Jinak taková americká variace Bajaji bo obráceně (sem líná se mrknout kterej film vzniknul dřív ale hádám, že Bajaja) kde hrdinka chce maskovanýho HEROINA a na reálnou persónu sere skoro až do konce. Jen ten drak tam chyběl, ale byl zručně nahrazen bandou T-Birds což bylo vhodné jméno. Bird je pták, pták je kokot a tohle byla fakt banda čuráků. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to znova pustila a světe div se... Pobavila jsem se... Jasně, je to totální brak, ale je to růžový, hudební a s krásnou Michelle... Píseň "Reproduction" si zpívám už třetí den a moment, kdy se jeden z T-birds snaží přemluvit své děvče "do it for your country" mě dostává zas a znovu... Plus originální ředitelka a sekretářka... Prostě zvyšuju na 3* a hotovo! ()

chlumif 

všechny recenze uživatele

Musí se uznat, že tento film jako pokračování Pomády je něco, co nemá prostě šanci uspět po příběhu Dannyho a Sandy a jejich kamarádů. Nicméně, tento film odsuzuji jenom jako "pokračování, druhý díl." Kdyby tento film fungoval samostatně, byl by to určitě hit. Mně se osobně líbí, proto mu dávám tolik hlasů. Nikdy tyto dva filmy Pomádu a Pomádu 2 neslučuji do jedné série. Prvky jsou pořád stejné, Pink Ladies a T-Birds, ale jinak je to něco odlišného. Ve filmu hodně vede krásná Michelle Pfeiffer a její song Cool Rider. Dále musím uznat, že je tam řada pěkných písniček, které by mohli konkurovat jedničce. Proto říkám, neberte tento film jako pokračování Pomády, ale jako něco jiného, co s tím nemá nic společného a je to pěkný :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Film měl být druhým ze 4 filmů a seriálu, ke kterým se budou prodávat propagační předměty. Nicméně film propadl a plány na propagační předměty také. (HappySmile)
  • Annette Funicello měla původně hrát paní Masonovou, ale odstoupila kvůli problémům s rozvrhem. (HappySmile)
  • Byla vytřižena scéna, kde Goose (Christopher McDonald) omylem uhodí Rhondu (Alice Price) dveřmi do nosu. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama