Reklama

Reklama

Tanec v srdci

  • Česko Tanec proti pravidlům (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý mistr ve společenském tanci Scott Hastings tančí od šesti let a roky pracuje na tom, aby se s partnerkou Liz stal šampionem Jižní Austrálie v latinskoamerických tancích. Nikdo nepochybuje, že se jim to povede. Jenže Scott se díky svéhlavosti ocitne tři týdny před inkriminovanou Grand Prix bez partnerky. Vnutí se mu nesmělá začátečnice Fran, která v tanečním studiu spíš voskovala parkety a myla hrnky od kafe. Ta má stejně jako Scott chuť tančit vlastní kroky, které jsou ale pro porotu nepřípustné. Partnerstvím s Fran Scott naprosto vyděsí své nejbližší. Jenže kouzla se dějí právě v momentech, kdy to nejméně čekáte, což také Scott s Fran brzy objeví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, u kterého si od začátku říkáte, že to bude tupá slaďárna, jenže když se chvíli díváte, tak si uvědomíte, že tohle je přesně slaďárna, kterou chcete vidět. Je to krásně romantické, je to krásně ujeté a celkově to prostě vytváří krásný dojem, kdy a konci si finále užíváte podobně, jako jste si užívali "Hříšný tanec", jen to není tak moc elektrizující. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Moulin Rouge! patří mezi moje nejoblíbenější filmy i Romeo + Juliet jsem přišel na chuť, proto jsem sice od prvního dílu trilogie "Červená opona" rozhodně nečekal nesmyslný sladký románek, ale o sympatické romantice jsem nepochyboval. Tím ale není! Bizarní karikaturní charaktery ve stísněném až tísnivém světě, kde se vše točí kolem tance tak bezpodmínečně, až ten tanec ztrácí punc krásy a vznešenosti a mnohdy působí spíš jako něco nepříjemného. A Strictly Ballroom hledá spolu s hrdiny způsob, jak do tance tu příjemnost vrátit. Možná nejvíc postmoderní dílo Baze Luhrmanna. Škoda že neměl vyšší rozpočet a nezvládnul ráznější gradaci, to by se Moulin Rouge! muselo bát. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Bazův debut je ve skutečnosti mnohem více sofistikovanější záležitostí, než se na první pohled zdá. Klasické prvky Luhrmannovi tvorby pouze letmo probleskují, aby mohly v uhrančivém závěru naplno vyniknout. Vytříbená parodie na dance movies nebo vážná pocta? ____ Velká škoda, že se tohoto konceptu později autor vzdal a vsadil na vážnou notu. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Každý si jistě řekne: Převyprávěný Hříšný tanec a plný klišé... Ale zdání klame. Snímek by určitě nedopadl tak pozitivně kdyby ho do rukou dostal obyčejný režisér.Jako vždy originální Luhrmann,jeho prvotina v němž jsou náznaky jeho pozdější práce s kýčem (později do detailu propracovaný v Moulin Rouge),dále absurdní humor,ultrarychlý střih,sladění hudby a obrazu dělá z něj lehce nadprůměrný snímek mezi tanečními filmy. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Žít ve strachu,je jako žít jen napůl." ...Jsou filmy na které když se po letech znovu podívám, tak nemám potřebu si v duchu říct" bože jak se mě tohle mohlo tenkrát líbit?" Nenápadná Fran po boku svého tanečního partnera Scotta rozkvete v půvabnou růži. Jak nejlíp se protancovat k vítězství než srdcem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama