Reklama

Reklama

Žena v okně

  • USA The Woman in the Window (více)
Trailer 3

VOD (1)

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (217)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Tento film je dobre nasvietený. Nič viac. Artový midcult, pri ktorom človeku ostáva rozum stáť, kde a čo sa udialo, že ten film nevyšiel. Talentovaný a skúsený režisér, uznávaný a vypísaný dramatik, geniálny skladateľ filmovej hudby, Á-čkový cast, pútavý názov (odkazujúci okrem iného na Hitchcocka). A výsledok? Nestojí za reč a naozaj ani za pozretie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hitchcockovka bez Hitche,která není vůbec špatná,ale k tomu aby byla opravdu dobrá jako by jí něco chybělo.Nejsem teď úplně schopen identifikovat co to je,protože mě prakticky celou dobu bavilo novou Wrightovku sledovat,nedá se jí upřít slušná atmosféra,vizuál je taky v pořádku,stejně jako herci (hlavně Amy Adams protože zbytek má hodně málo prostoru),ale schází tomu větší šmrnc a charisma.Co se týká zvratů,tak ty jsou víceméně očekávatelné a žádný z nich mi nepřišel extrémně přestřelený,ale vlastně ani moc překvapivý (ve tom smyslu,že po první zvratu/odhalení sem čekal ještě minimálně dva a bylo celkem jedno jaké budou)...60% ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý thriller, který zejména v první půlhodině bravurně buduje napětí a  předvádí ukázkovou práci s postavami. Bohužel, poté se to režisérovi Joe Wrightovi začne tak nějak poměrně zoufale rozpadat pod rukama, takže jsme zde nechtěnými svědky rádoby šokujících zvratů, které se ještě navíc střídají s těmi opravdu hloupými. Ve finále tedy dostaneme zmatenou a zbytečně natahovanou podívanou, která ani zdaleka nedosahuje takového věhlasu a nemá ani takové kouzlo jako knižní podoba. Škoda. (Netflix) „Curiosity is evidence of a decreased depression pattern.“ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režijné vedenie je skvelé, má to akýsi fincherovský pohľad, zameraný na neviditeľné vizuálne efekty, ktoré dobre vykresľujú atmosféru. Príbeh, to je už iné kafe. Je dosť nepresvedčivý a pointa gýčovitá. Herci si tu odovzdávajú výkony priamo úmerné platom, takže ani príliš nevystrkujú rožky. Film, ktorý zvláda svoju polohu kriminálneho thrilleru s dostatočnou vervou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zaslúžilo by si to len 2*, ale zvratovo (a často i správaním postáv) to bola taká hovadinka, že ma vlastne bavila a užil som si ju, aj keď som sa často chytal za hlavu a občas som neveril vlastným očiam... a ani ušiam. Sadol mi komorný námet (skopírovaný z Distburie, ktorá to samozrejme skopírovala od Hitchocka + sa pridalo čo-to z Fincherovho Úkrytu) a páčili sa mi herci v podporných rolách (najmä Wyatt Russell a Brian Tyree Henry, ale tiež Julianne Moore alebo Jennifer Jason Leigh, naopak Anthony Mackie kandiduje na najdivnejšie cameo roka). Zamrazilo ma pri finálnom tvárovom zranení, to bola fakt sila. Ústredná hrdinka vyložene nesympatická a nepríjemná osoba, ktorej sa mimoriadne ťažko držia palce. A Gary Oldman prekvapivo tiež dosť hrozný. Napriek tomu to malo niečo do seba. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo od 6. srpna do 30. října 2018 v New York City. (SONY_)
  • Úvodná scéna, kde hlavná postava uteká dole schodmi s červeným dáždnikom, sa natáčala 38 krát. (Black_spider)

Související novinky

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

21.08.2020

Herec Jake Gyllenhaal (Bojovník, Demolice) míří do televize. Upsal se novému projektu režisérky Janiczy Bravo (Zola), která teď napíše a natočí adaptaci článku A Suspense Novelist’s Trailt of… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno