Reklama

Reklama

Žena v okně

  • USA The Woman in the Window (více)
Trailer 1

VOD (1)

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně stupidní snímek! Dosti průhledný děj, kdy už na začátku vlastně víte jaký bude konec. Napětí bylo asi jak když krájíte tupým nožem a co se týče hereckých výkonů, tak hrozně nudné, bez života. Ani Amy Adams to moc nezachránila, i když popravdě to asi bylo to nejlepší z celého snímku... 25% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Okno do dwora ryloudit. Mě se nelíbilo ani samotné "kultovní" hitchcovské povyražení, a pořád se ještě chystám na Disturbia, ale slibuju, že se minimálně do konce roka, na to vrhnu. Jenže to by nebyl Kurvfix, aby se nám, mastným flekům na botě, neobtěžoval sesmolit sriller, ve stejném rozpoložení jako Dívka v autobuse, či něco takového. Já veřejnou dopravou moc nejezdím, takový exoty, co dokážete v hromadné dopravě potkat. Ženské, co silně šplouchá na věšák, si po večerech, kdy do sebe zalije celý sud červeného vína, kouká na stejné výplachy, jako každý z nás asociálů, teda pardon filmových fanoušků, si taky jednou v týdnu, občas podráždí, doktorskou berlí kundu, se její mastný vlásek připlete do kriminální potyčky, s vrahem od vedle. Jako, na jejím místě se vůbec nedivim, že se bojí o svůj zbytečný život, když se jí tak snadno dá dostat do baráku, páč ten předražený zámečník teprve dodělal první měsíc na učňáku. Někdy jí solidně kope do karborátoru, a pilule co tak rádá snídá s ovocnýma vločkama, začnou dost učinkovat, a divák těžce zpozná, co je realita, a co halušky šáhlý milfky. Dost si to pak pohrává s divákovou inteligencí, a typ jako já, co má problém se soustředit na něco jiného než na porno s lišákama, mi to dělalo dost techle v makovnici. Ale už to není tak špatné, porucha se zlepšuje, baže na to beru prášky, a doufám že někdy nastane chvíle, kdy to zapiju alkoholem, a já se už ráno nevzbudím. Protože dost často se mi stává, že zaspím klidně i deset budíků najednou.. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Od Ženy v okně jsem toho očekával daleko více. Amy Adams mě dost bavila v podobně laděném psycho seriálu Ostré předměty a očekával jsem podobnou kvalitu. No bohužel jsem dostal dost ubohou divnou verzi. Nedívá se na to špatně až na některé scény, které mi přišly až fakt ubohé, ale to by se tomu dalo ještě odpustit. Režisér měl k dispozici přehršel herců, kteří by si zasloužili daleko víc prostoru, ale oni ho tady nemají. Jediný, kdo trochu dostal svému jménu, byl Gary Oldman. Jinak můj objev roku Wyatt Russell bohužel nemohl pořádně předvést co v něm je. Shrnutí - Docela pitomý thriller, který se v závěru snaží být překvapivý, ale ve výsledku to je tak akorát trapné a pro potřeby scénáře. Viděl bych to na průser a promarněnou příležitost. Jsem z toho fakt zklamaný a mírně znechucen. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Takové to hezké nic. Výborné obsazení, kvalitní tvůrčí tým, hezky naaranžované a natočené scény, ale film, jako by nevěděl kudy kam. Celou dobu se tváří jako psychologické drama o roztříštěné duši a s divákem hraje hru, kdy není jisté, co je pravda a co ne aby se ke konci zvrhnul v docela hloupý thriller o hře na kočku a na myš. Nijak mě to neurazilo a technická stránka je opravdu vynikající. Vychytejte deštivý večer a poté vás film výborně vtáhne do sebe, přestože vás úplně neuspokojí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zaslúžilo by si to len 2*, ale zvratovo (a často i správaním postáv) to bola taká hovadinka, že ma vlastne bavila a užil som si ju, aj keď som sa často chytal za hlavu a občas som neveril vlastným očiam... a ani ušiam. Sadol mi komorný námet (skopírovaný z Distburie, ktorá to samozrejme skopírovala od Hitchocka + sa pridalo čo-to z Fincherovho Úkrytu) a páčili sa mi herci v podporných rolách (najmä Wyatt Russell a Brian Tyree Henry, ale tiež Julianne Moore alebo Jennifer Jason Leigh, naopak Anthony Mackie kandiduje na najdivnejšie cameo roka). Zamrazilo ma pri finálnom tvárovom zranení, to bola fakt sila. Ústredná hrdinka vyložene nesympatická a nepríjemná osoba, ktorej sa mimoriadne ťažko držia palce. A Gary Oldman prekvapivo tiež dosť hrozný. Napriek tomu to malo niečo do seba. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Úvodná scéna, kde hlavná postava uteká dole schodmi s červeným dáždnikom, sa natáčala 38 krát. (Black_spider)

Související novinky

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

Jake Gyllenhaal jako známý spisovatel

21.08.2020

Herec Jake Gyllenhaal (Bojovník, Demolice) míří do televize. Upsal se novému projektu režisérky Janiczy Bravo (Zola), která teď napíše a natočí adaptaci článku A Suspense Novelist’s Trailt of… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama