Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie moja šálka kávy, ale na druhej strane ma to vôbec neobťažovalo. Teda okrem podprahových LGBT správ, ktoré musia byť zrejme už všade. Na druhej strane som získal jedno dôležité ponaučenie. Pri pohľade na Crystal Reed a jej pôvod sa človek zamyslí, že zmiešanie slovanských rysov s Indiánmi vôbec nie je zlý nápad. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Žádné sraní, mladá paní, tady musí být jasno, tohle je krutě vyvážená látka, takže ještě než se začne něco dít, šup jeden gay (checked), Asiat k tomu (checked), lezba (checked), černoška k tomu (checked), ok můžeme pokračovat :-) Né, je to úsměvné, taková ta hyper korektnost za každou cenu, nu což, popojedeme... Pěkné prostředí s atmosférou, Bažináč si je taky podobný, má to nějakou tu "zásadní" příběhovou linii, ale přes všechny ty epizodické zápletky je to skoro až moc natažené - dokázal bych si to představit na 5 dílů a fertig, hotovo... Will Patton skvěle zahrál zámožného jižanského buráka z bažin, Kevin Durand si vychutnává svého asociálního doktora, Ian Ziering zas jako by nestárnul (skoro mu nějakou tu normáln(ějš)í roli přeji). Nicméně po první sérii bye bye... ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mi docela sedl. Sice světu DC moc svého času nevěnuji, u tohohle seriálu jsem si říkala, že bych se mohla podívat ještě na něco. Chvílemi tam byly momenty, kdy jste si říkali: "wtf, co to jako je", "tady už je fakt úplně všechno" Každý si tam podle mě najde něco, co se mu líbí víc, jelikož je to hodně rozlezlé. Jak příběhem, tak jednotlivými postavami a jejich propletením, tak samotným Bažináčem, ostatními mystery věcmi, biologií, šilencemi... Opravdu je to hodně obsáhlé. A vůbec mi nepřišlo, že by byla postava Bažináče na scéně krátkou dobu, myslím si, že to bylo tak akorát. Škoda jen, že to je takový dobrák. Chtělo by to víc agrese.. ale Bažináč je kladná postava, já vím.... ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Swamp Thing je pro mě obrovské zklamání. Swamp Thing jako postava byl dobrej, ale byl tu minimum času. Zbytek seriálu byl však jeden velkej průser. Herecké výkony, až na Willa Pattona hrozné. Postavy se tu teleportují a chovají jak zrovna scénář potřebuje, i přesto, že to odporuje všemu co o těch postavách víme. Například to jak Abby šla přesně tou částí bažin, aby náhodou našla ve tmě nábojnici, kteoru já bych nenašel ani za světla, kdybych ji hledal. Nebo její první setkání se Swamp thingem useknutý jakoby v půlce rozhovoru. Nejhůř pak dopadla kámoška od Abby, která se vždy někdě objevila, aby si s ní mohl někdo prohodit pár slov a jinak tam byla úplně k ničemu. Pak seriál obsahuje několik naprosto šílených absolutně nelogických věcí. Třeba jakože matka míšenka splodila s bělochem černocha! Jako WTF? Mimochodem odhalení tohoto faktu bylo jak z mexické telenoveli. No a pak je tu jedna scéna kdy modrý ďábel zabije a spálí spoustu lidí a Abby a její kámoška, které u toho celého jsou prohlásí jen "What the f*ck" a pokračují klidným krokem dál, jakoby se nic nestalo a v další scéně na tohle celé pro jistotu úplně zapomenou. Prostě za mě ten seriál velký špatný a jsem rád, že tohle utrpení nebude pokračovat. Na druhou stranu je mi líto, že neuvidíme dalšího Swamp Thinga, protože jeho dějová linie byla zajímavá a dobrá. Bohužel jako jediná. 1* 16% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozohraté na niekoľko sezón, stopnuté po prvej; preto to vlastne horrible sledoval. Na nekonečné seriálové béčka čas nemám, 10 epizód sa zvládnuť dá. Ona práve tá béčkovosť, ktorá je hlavným kladom, to (napr. pri inak nadpriemernej epizóde 7) miestami dosť zráža, pretože je to skrátka moc blbé. Hore ide hodnotenie zakaždým, keď sa na scéne objaví Steve z Beverly Hills (!) a za zhliadnutie to stojí už len pre možnosť vidieť, jak moc je v 56-ke (!!) Jennifer Beals stále sexi. 56% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (15)

  • Scenárista a novinář John Gholson na svůj Twitter napsal, že vinu na konci seriálu má samotná Severní Karolína. Rozpočet první série Bažináče byl 80 milionů amerických dolarů a Severní Karolína přislíbila polovinu. Nakonec ale dodala jen okolo 13 milionů dolarů. [Zdroj: Lidovky.cz] (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v Severní Karolíně. (Duoscop)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama