Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrají:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Videa (6)

Trailer

Recenze (34)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Emancipace Harley Quinn v podobě nekorektního animáku plného uvědomělého humoru, přepálenosti a brutalit, který se kresbou odkazuje na kultovního animovaného devadesátkového Batmana. Umí to být mrtě vtipné, trefné, nahláškované, ztřeštěné i svébytně originální. Nesnaží se to pouze stylizovat Harley do DC variace na Deadpoola; navíc to má více nosných postav. Naštěstí, protože paradoxně Harley je ta nejvíce na jedno brdo. Ovšem také bývá repetitivní a opisující od jiných; především když se to snaží o Ricka a Mortyho, tak to dře. Nevyrovnané; a to nejen v rámci "lepší/slabší epizoda", ale pravidelně i v rámci jedné epizody. Čím více se to "jakože dramatizuje". tím je to horší. V nejlepších momentech je to na hraně geniality, v nejhorších na hraně tuctové stokrát viděné rutiny v rámci nekorektních animáků pro dospělé. První poloha převažuje. Naštěstí. Především to však je příslib do budoucna, pokud se tvůrci v dalších řadách poučí. Protože tu nesporně jsou celé epizody, scény i hlášky, které si zapamatujete. Ovšem je tu až příliš mnoho i takových, na které byste raději zapomněli. | S1: 4/5 | S2: 3/5 | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série : pro mě celkem neprobádané území,protože DC animáky nemám nakoukané,ale Harley tahle forma sluší a celá řada si drží solidní zábavnost.Animák přeci jen snese víc než hraný film a tady je to ku prospěchu...80% 2.série : druhá řada přišla poměrně dost brzo po té první a je to trochu znát.Potenciál zůstal,linka kolem vztahu Harley a Ivy mě bavila,ale jako celek je to o něco málo slabší než jednička.I tak se ovšem Harley drží vysoko nad průměrem...70% ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Rozhodně největší seriálové překvapení roku 2019 a nejzábavnější animák od dob Ricka a Mortyho! Tvůrci filmu Birds of Prey by si měly dělat poznámky, protože takhle má vypadat sólovka Harley Quinn! Původně jsem Kaley Cuoco moc nevěřil, že by dokázala ustát tak divokou postavu jako je Harley, ale spletl jsem se. Kaley je pro mě druhá nejlepší verze Harley hned po originální Arleen Sorkin z Batman: TAS (1992), i když musím uznat, že v tomhle seriálu je její proměna, vývoj a celkově charakter o něco zajímavější. Nejvíc se mi líbí jak si seriál dělá srandu z komiksových klišé. Je vidět, že tenhle seriál dostal strašně moc léče a já jsem rád, že už teď je uznámená druhá série, která k nám dorazí v dubnu tohoto roku. Rozhodně 10/10 Celou nespoilerovou recenzi 1. Série HQ můžete vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=PnlqvEu0Ol4 ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se v životě už hodně dlouho nesmál. Seriál je pro mě o to víc vtipnější, kvůli tomu, že jsem velký Dc maniak, tudíž velké množství originálně pojatých známých Dc postav, je pro mě ráj. Každá postava je dokonale napsaná, je hodně těžké pro mě najít oblíbence. Asi Bane. Určitě Bane. A jestli někdy v životě udělám Cosplay, tak definitivně Kite Man, takový můj tragihrdina. Hell Yeah. Bohužel druhá a třetí série už tak vtipné nejsou. Harley stejně jako Deadpool přestává být vtipná a s ostatními postavami už to taky jde z kopce. Mrzí mě, že Alan Tudyk odešel od Doom Patrol, která je podobným stylem každou sérií slabší. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Povedený animovaný seriál, který strká hranou verzi do kapsy. Je to sprosté, krvavé, drsné a hláškuje se tam o sto šest. Navíc to má hodně fajn nápady a příjemně to překvapuje. Z mé strany velká spokojenost a jdu na další řadu. S02 - Dalo by se říci, že je to prakticky jako první řada. Jen je to odvážnější, zábavnější, drsnější a dělá si to více srandu ze superhrdinů. Těším se na další řadu. S03 - Třetí řada se utrhla naprosto ze řetězu a servíruje jízdu, kterou jsem si užil naplno. Násilí, láska, komiksy a spoustu výborných dialogů, hlášek, odkazů a momentů. Velká spokojenost. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (73)

  • Jokerův průvod s trůnem a klaunským balonem s velkým nosem je téměř stejný jako ve filmu Batman (1989). (KGBelik)
  • Starosta cituje větu z filmu Sám doma (1990), když říká: „You're what the French call les incompetents.“ (KGBelik)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama