Reklama

Reklama

Matt Cordell (Robert Z'Dar) býval poctivý policista až do té doby, než ho nespravedlivě odsoudili a poslali do vězení v Sing-Singu mezi kriminálníky, které sám předtím stíhal. Ti ho příšerně zohyzdili a zavraždili. On poté ožil a vraždil v ulicích bez rozdílů. Nyní potřetí je jeho stopa naplněná krví až po okraj. Kouzelníka Voodoo nenechá ani nachvíli v klidu. Podaří se detektivu Forrestovi (Robert Davi) šíleného policajta konečně zlikvidovat navždy? (Hamer Film)

(více)

Recenze (71)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli se dá tak úplně mluvit o hororové trilogii, ale princip těchto amerických sérií je většinou stejný. Často je to s každým dalším dílem o poznání horší a pokud není první film excelentní, většinou už další laciná pokračování nemají z čeho těžit a tak přesně je to i tu. Trilogie o pomstychtivém ex-poldovi Mattu Cordellovi nepatří mezi ty nejhorší, ale rozhodně si z ní budu pamatovat jen velmi málo. Tento díl: 30% ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tretia a záverečná časť série o vyšinutom policajtovi tentoraz pripomína skorej niektorý diel zo série Friday the 13th. Aj tu totiž hlavný záporák opäť vstáva z mrtvých a je skoro nezničiteľný. Tentoraz sa snaží zaviesť spravodlivosť na krivo obvinenej policajtke. Totálne béčkový sequel je smutnou bodkou za celou sériou a myslím že je len dobre že týmto dielom sa to celé skončilo. Vo vedlajšej úlohe narkomanského lupiča sa tu objavuje Jackie Earle Haley (Rorschach z filmu Watchmen). ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

S třetím dílem se vrátila tajemnost jedničky,hudba je skvělá,skvěle se hodí,Cordelli zůstala stará maska,jen trošku ohořelejší. Byl jsem i příjemně překvapen i chvilkovým výstupem hvězd třeba jako je Robert Forsterem. Matt si vymyslel pár dobrejch vražd. Eletrické šoky na střeše,leisrová operace. Konec je dobře natáhnutý a scéna s hořícím autem byla zvládnuta na jedničku. A ten kousek s hořící ruka,jak si připálit cigaretu a ten otevřený konec,že Cordell ještě stále žije bez ruky spálený na úhel mi na vždy zůstane. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jestliže dvojka byla vykrádačkou prvního dílu, tak trojka je vykrádačkou jedničky i dvojky zároveň. Počínaje už úvodními titulky. Kupodivu tohle je ten díl, co jsem kdysi viděl a upřímně nechápu, jak je možné, že mi mohl utkvět v paměti. To, co nebylo vykradeno, bylo příšerně nudné. Žádný nápad, žádný strach, žádné pořádné běsnění, nic z toho, co by člověk od hororu čekal. No ještěže nikoho nenapadlo udělat pokračování, vzhledem k tomu, jak to končí... 15% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Lustig pochopil, že temný mord vydá za několikero přestřelek a docela se snaží. Oproti tomu Cohen si nenechal vysvětlit, že potřetí už z jednoho čajového pytlíku nevylouhuje nic a tak se celý tenhle paskvil nese v duchu šamanských rituálů, láskyplných výlevů a bezzubého napětí. Spousta dialogů, jejichž téma se beznadějně zaseklo v jedničce, natahuje stopáž 85 minut na neúnosnou mez a celé to nakonec spadne s režisérovou rezignací a bezostyšnému vykradení sebe sama. Smutný konec mé dětské serial killer legendy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Cordell (Robert Z'Dar) zabije ve filmu 11 lidí. (slatkac)

Reklama

Reklama