Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Krásné ale zároveň smutné pokračování Psího poslání. Na to, že je to v globálu rodinná, dobrodružná komedie, skýtá mnoho smutných chvilek a citlivých témat. Na druhou stranu se mi líbila návaznost psích životů a tajně doufám a přeji si, aby to tak bylo. Film má velkou “vnitřní” kvalitu. Hodnotím za 80% a dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po prvním díle jsem si říkal, že nemá cenu vidět jeho pokračování, ale když je občas sentimentální nálada, tak tyhle optimistické dojáky jsou asi na to nejlepší. V každém případě pokud se Vám líbila jednička, tak pochybuji, že dvojka Vám zkazí náladu. Samozřejmě, že tu nenajdete nic nového a pro dojmutí si vypomáhají ověřenými postupy. Cílová divácká skupina je jasná a pokud nejste pejskař, tak si rovnou můžete minimálně dvě hvězdy odečíst. Navíc musím pochválit scénáristu, že hezky propojil oba filmy a vypadá to, že třetí už snad nenatočí, i když v Americe jsou schopni všeho ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od jednotky divák nečakal možno veľa a preto sa mu ušlo skvelého zážitku s emóciami, posolstvom, zábavou. Od dvojky ale už človek čaká, že to bude kvalitou nadväzovať. Lenže kým jednotka bola originálna, dvojka je skôr jeho kópiou minimálne námetom. Psík sa opäť opakovane prevteľuje a zomiera. Vtipu nejak ubudlo. Dojímavosti takisto. Ani to emočno už tak nedostane. Prvá časť bola taká rodinnejšia, toto je skôr pre deti, najmä keď pes každých 5 minút opakuje "Som tu, aby som ťa chránil", čo samozrejme každý dospelý vie, že tam nie je pre parádu. Ale psíčkari budú zaiste znova spokojní aj s týmto fakt priemerným filmom. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný a od srdce. Nebudu popírat, že je můj úsudek ovlivněný přítomností psů, u kterých se člověk prostě dojme víc, pokud se jim přihodí něco špatného - koncentrace cibule v kinosále byla místy opět neúsnosná. Rovněž se mi líbilo, jak tvůrci zobrazili postupně se rozvíjející vztah mezi CJ a Trentem a jakým způsobem ztvárnili přechod mezi jednotlivými psími životy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama