Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhý díl začal také dobře, Bailey je u Ethana a Hannah, jenže pak ho čekají další životy a především jeho poslání být se CJ. Je to zajímavé, ale už ne tak jako první díl. Tam bylo více emocí, více zábavy a více dramatu. I když ani jedno z toho nechybí ani zde, v jedničce toho bylo více. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděla, a těšila jsem se na druhý díl, velmi pěkné, dojemné, některé momenty ve filmu mě rozplakaly, sama mám pejska a proto jsem se dokázala velmi vcítit do pocitů všech pejsků, i lidí kolem nich, a řeč samotných pejsků, velmi přesně vystihují, jak i v reálném světě, ne jen ve filmu, milují své majitelé, a udělali by pro ně všechno na světě, a málokdy u lidí se s tímto můžeme setkat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od jednotky divák nečakal možno veľa a preto sa mu ušlo skvelého zážitku s emóciami, posolstvom, zábavou. Od dvojky ale už človek čaká, že to bude kvalitou nadväzovať. Lenže kým jednotka bola originálna, dvojka je skôr jeho kópiou minimálne námetom. Psík sa opäť opakovane prevteľuje a zomiera. Vtipu nejak ubudlo. Dojímavosti takisto. Ani to emočno už tak nedostane. Prvá časť bola taká rodinnejšia, toto je skôr pre deti, najmä keď pes každých 5 minút opakuje "Som tu, aby som ťa chránil", čo samozrejme každý dospelý vie, že tam nie je pre parádu. Ale psíčkari budú zaiste znova spokojní aj s týmto fakt priemerným filmom. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama