Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka s přenášením vědomí psů se mi líbila už v jedničce a tady tomu není jinak. Příběh dvojky hned navazuje na jedničku, vrací se i Dennis Quaid, který tu zestárne až do úplného dědy. Pes Bailey je tu samozřejmě taky, ale tentokrát ochraňuje Quaidovu vnučku. Kasovní úspěch jedničky se napodobit nepodařilo, ale to nic nemění na tom, že kdo má rád psy, tomu se tenhle film, potažmo série bude líbit. O třídu lepší než průměrná Dog’s way home. 4* ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

To byl zas takovej doják, až to snad ani hezký není. Želví slzy tekly nezadržitelně proudem... Emoční ždímačka, tfuj. Stejně jako v prvním dílu, i tady nechybí vtip a chemie. Chápu, že někomu to nemusí být po chuti, že po dokonalé jedničce přišlo pokračování, jenže žijeme v době, kdy sequel a remake je víc než něco originálního. A já sakra budu mít radši výborně natočená pokračování výborných filmů, než těch průměrných. Dvojka psího výletu neztrácí snad nic ze svého kouzelného já, nabízí spoustu nového a není to jen opakovačka toho, co už tu bylo. Nakonec bych rád vyzdvihl casting, Dennis Quaid opět skvěle a mám ho radši a radši, smutný výměna v roli Hannah v dané situaci nemohla dopadnout lépe, ale největší gól byl casting CJ, protože jak výběr malé Cassie z Antmana nebo už "velké" Káti Prescottů se povedl víc než na jedničku, doufám že obě tyhle herečky uvidím častěji. A takhle dobře zahrát mrchu a někoho, koho budete nenávidět, to se podobně jako Betty Gilpin také nepovede vždycky. ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama