Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace a koloběh života psím pohledem po druhé a po druhé skoro stejně dobře. Emociální stránka filmu je prostě bezkonkurenční a jak u jedničky, tak i u dvojky se prostě slzám nedá ubránit, ač jsem se snažil sebevíc. Tolik upřímného pohledu na nevyhnutelný konec každého života mi prostě bere dech. Jen škoda, že filmaři hodně použivájí až přespříliš klišé, jako je je nezodpovědná matka, vztahy v rodině, rakovina a ''nečekané'' zvraty a polepšení. Premisa příběhu je o proti jedničce až příliš klišovitá a nenápaditá, ale díky skvělým hláškám, emocím, pejskům a příjemnému konci si to laťku udrží poměrně vysoko, ale jednička je nedotknutelná.85%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka s přenášením vědomí psů se mi líbila už v jedničce a tady tomu není jinak. Příběh dvojky hned navazuje na jedničku, vrací se i Dennis Quaid, který tu zestárne až do úplného dědy. Pes Bailey je tu samozřejmě taky, ale tentokrát ochraňuje Quaidovu vnučku. Kasovní úspěch jedničky se napodobit nepodařilo, ale to nic nemění na tom, že kdo má rád psy, tomu se tenhle film, potažmo série bude líbit. O třídu lepší než průměrná Dog’s way home. 4* ()

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama