Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen v porovnání s jedničkou se jedná o slabý odvárek. Mnohem hůř ale hodnotím odklon od literární předlohy, protože konec filmového Psího poslání mě zkrátka zklamal - jde o klasickej hollywoodskej konec. A taky tu chyběl jeden z hlavních motivů knihy, kdy má CJ jisté zdravotní problémy. Na nedělní odpoledne dobrý, ale jinak si radši pusťte znovu jedničku. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Krásné ale zároveň smutné pokračování Psího poslání. Na to, že je to v globálu rodinná, dobrodružná komedie, skýtá mnoho smutných chvilek a citlivých témat. Na druhou stranu se mi líbila návaznost psích životů a tajně doufám a přeji si, aby to tak bylo. Film má velkou “vnitřní” kvalitu. Hodnotím za 80% a dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný a od srdce. Nebudu popírat, že je můj úsudek ovlivněný přítomností psů, u kterých se člověk prostě dojme víc, pokud se jim přihodí něco špatného - koncentrace cibule v kinosále byla místy opět neúsnosná. Rovněž se mi líbilo, jak tvůrci zobrazili postupně se rozvíjející vztah mezi CJ a Trentem a jakým způsobem ztvárnili přechod mezi jednotlivými psími životy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že by mě dvojka zklamala, ale jak už to tak bývá, vytěžila z nápadů původního snímku, co se dalo. A proč vlastně ne, když se stal divácky velmi úspěšným. Psi jsou mojí životní láskou, tak bych byla trochu divná, kdyby se mnou dojemnost Psího poslání citově nezamávala. Obzvlášť když mám díky těmto dvěma filmům neodbytný pocit, že se mi vrátil v jiném tělíčku můj Ben, který perfektně ovládal povel, na jaký jsem nikdy neviděla reagovat žádného jiného psa a náš současný hafíno Rex dělá nachlup to samé, aniž bychom se ho to někdy snažili naučit. Asi opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, protože jinak to není možné. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama