Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Krásné ale zároveň smutné pokračování Psího poslání. Na to, že je to v globálu rodinná, dobrodružná komedie, skýtá mnoho smutných chvilek a citlivých témat. Na druhou stranu se mi líbila návaznost psích životů a tajně doufám a přeji si, aby to tak bylo. Film má velkou “vnitřní” kvalitu. Hodnotím za 80% a dávám zasloužené čtyři hvězdy. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že by mě dvojka zklamala, ale jak už to tak bývá, vytěžila z nápadů původního snímku, co se dalo. A proč vlastně ne, když se stal divácky velmi úspěšným. Psi jsou mojí životní láskou, tak bych byla trochu divná, kdyby se mnou dojemnost Psího poslání citově nezamávala. Obzvlášť když mám díky těmto dvěma filmům neodbytný pocit, že se mi vrátil v jiném tělíčku můj Ben, který perfektně ovládal povel, na jaký jsem nikdy neviděla reagovat žádného jiného psa a náš současný hafíno Rex dělá nachlup to samé, aniž bychom se ho to někdy snažili naučit. Asi opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, protože jinak to není možné. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po prvním díle jsem si říkal, že nemá cenu vidět jeho pokračování, ale když je občas sentimentální nálada, tak tyhle optimistické dojáky jsou asi na to nejlepší. V každém případě pokud se Vám líbila jednička, tak pochybuji, že dvojka Vám zkazí náladu. Samozřejmě, že tu nenajdete nic nového a pro dojmutí si vypomáhají ověřenými postupy. Cílová divácká skupina je jasná a pokud nejste pejskař, tak si rovnou můžete minimálně dvě hvězdy odečíst. Navíc musím pochválit scénáristu, že hezky propojil oba filmy a vypadá to, že třetí už snad nenatočí, i když v Americe jsou schopni všeho ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tož právě před sedmi lety, se nám narodilo šest krásných bernských salašníků, tak jsem prostě logicky musel jít na Psí poslání 2 do kina, i když se dalo čekat, že to bude velmi podobné jedničce. A bylo, ale v tom nejlepším smyslu slova, podobně jako v jedničce se Bailey převtělí do několika psů a jedné fenky- co však v jedničce bylo pouhým popisem psích životů, tady je nosný životní příběh CJ, (vnučky Ethana - původního majitele) plný zvratů a nezdarů - o kterou se má Bailey starat, a to se rozhodně postaral tak, až se vše v dobré obrátilo, a poslední scéna (i když logická a mnou očekáváná, je opravdu krásná). Ano je to předvídatelné (protože to jedničku opravdu kopíruje), ale je to tak milé a tak neuvěřitelně dojemné, že jsem tvůrcům velmi zavázán, že takový film, vlastně dva filmy, natočili...Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pejsky a romantické dojáky a hlavně těm, kteří neviděli jedničku...no a dám stejně jako jedničce, proč ne - má to příběh, je to i napínavé...viděno v kině (cze)..99% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama