Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco její ex Henry (Philip Boyd) k ní stále chová city, svobodná matka Stephanie (Sarah Lind) se zamilovala do Jamesona (Robb Derringer), vdovce s dospívajícím synem. Na jeho romantický návrh odpoví ano, ale záhy přichází děsivý telefonát, ve kterém jí někdo vyhrožuje únosem dcery Caitlin. Stephanie se přesto za Jamesona vdá a jedou spolu na líbánky. Když se však vrátí, zjišťuje, že její dcera byla unesena a začne po ní zoufale pátrat. Vezme věci do svých rukou, ale to, co se dozví, nedává smysl. Únosce je ve skutečnosti na její straně a snaží se ji varovat před ještě větším nebezpečím. Kdo je tedy skutečnou hrozbou? (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slobodná matka s mladým dievčaťom sa vydáva za slobodného otca so synom a všetci od začiatku tušia, kto bude bububu záporák. A inak v USA je vraj úplne normálne, že si na týždeň niekoho unesiete, polícia to vyšetruje, potom "únos" zrušíte, všetko vrátite na začiatok a polícia to ďalej už nerieši, všetko ok. Veď aj kávu treba vypiť. ()

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Dávam 1 hviezdu za to, že všetci herci mi boli moc sympatickí :-) a bolo mi ich úprimne ľúto, že musia hrať v takom filme. Hlavne Sarah Lind. Tá naivita postavy, ktorú stvárňovala, bola až neuveriteľná. Tých nepochopiteľných absurdností tam bolo oveľa viac, ale to by som musela spoilovať a to nechcem. ()

Reklama

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Kdyby námět dostal do ruky lepší scenárista, mohl to být i solidní film. Takto už jen podle stručného popisu filmu zde na ČSFD člověk ví naprosto přesně, jak to dopadne, včetně poslední scény, která kdyby tam nebyla, možná bych dal i dvě hvězdy.... Nedoporučuji sledovat, stačí si přečíst, o čem to je, a víte všechno. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec žádná katastrofa - koukatelné... Příběh je vlastně na televizní béčko celkem originální a herci sympatičtí. Jenom ten konec, ten se nepovedl vůbec...50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Keď únosca prvýkrát zavolá Stephanie (Sarah Lind), povie, že Caitlin (Dylan Raine Woods) má 11 rokov, ale na plagátoch o jej zmiznutí je uvedené, že má 10 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama